Inaktiv platsannons

Administratör i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2019-03-19

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Institutionen för informatik och media har en bred forskningsprofil med basen i aktuella forskningsområden inriktade på bl.a. informationssystem, interaktionsdesign och media och kommunikation. Samarbete sker också med statistiska institutionen. Institutionen för informatik och media har undervisningsuppdrag på programutbildningar och fristående kurser inom den samhällsvetenskapliga fakulteten. Institutionen omsätter omkring ca 60 mkr och har ca 90 anställda.

Arbetsuppgifter:

Som administratör arbetar du självständigt med eget ansvar. Arbetsuppgifterna innefattar ett brett spektrum av administrativa uppgifter. Du ansvarar för att planerar, samordna, genomföra (och ibland utvärdera) större och mindre interna och externa evenemang, t.ex. lärar- och/eller forskningskonferenser, nätverksevent och kick-off. I uppdraget ingår att boka resor för gäster, boka lokaler, konferenser och liknande. Du ansvarar för institutionens diarium och är arkivansvarig.  I arbetsuppgifterna ingår att skriva protokoll vid möten samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter för olika grupper och projekt. Översättning svenska-engelska och engelska-svenska kan ingå. Du behöver vara beredd på att gå in och bistå vid diverse olika typer av administrativa arbetsuppgifter vid behov.

Kvalifikationskrav:

Relevant högskoleutbildning, yrkesutbildning inom administrativt område eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med relevanta administrativa uppgifter är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska som arbetsspråk, både i tal och skrift samt god datorvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, ordningssinne, servicekänsla, flexibilitet, mycket god kommunikationsförmåga samt vana vid självständigt arbete. Arbetet kräver ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att möta arbetstoppar.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Erfarenhet av administration inom universitet/högskola eller annan utbildnings- eller forskningsinriktad organisation. Erfarenhet av att ordna evenemang. Erfarenhet av de administrativa stödsystem som används vid Uppsala universitet.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 190501 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Lotta Lundell, administrativ chef, lotta.lundell@im.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 1 april 2019, UFV-PA 2019/782.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

20-06-2019

Extra information

Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis