Inaktiv platsannons

Ekonomibiträde i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2019-03-21

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Institutionen för biologisk grundutbildning IBG vid Uppsala universitet () koordinerar och administrerar all grundutbildning inom den biologiska sektionen. Institutionens övergripande mål är att erbjuda ett brett utbud av kurser och utbildningsprogram inom biologi, bioteknik och bioinformatik på en hög internationell nivå och med hög pedagogisk kvalitet. Institutionen har en bred verksamhet och finns
på tre campus: Evolutionsbiologiskt centrum, Biomedicinskt centrum och Campus Gotland. Vår utbildningsmiljö är i hög grad internationell, med studenter och ett nätverk av lärare från större delen av världen. Institutionen har ca 30 anställda och 1.300 studenter.

Arbetsuppgifter: Disk av glasvaror och laboratorieutrustning vid kurslaboratorierna på BMC och EBC. Autoklavering och sterilisering av glasvaror och lösningar till kurslaboratorierna. Tillsammans med vår personal ställa fram och återställa laboratorieutrustning till våra kurser. Tillsyn av förrådsutrymmen för laboratorieutrustning. Tillsyn och underhåll av personalköken vid BMC och EBC. Periodvis posthämtning och kopieringsarbete. Arbetet kan innehålla moment med tunga lyft. Även administrativa arbetsuppgifter inom institutionens verksamhetsområde kan förekomma. I arbetet förekommer arbetstoppar med hög arbetsbelastning t. ex. i samband med terminsstarter.

Kvalifikationskrav: Gymnasieexamen och tidigare arbetslivserfarenhet från liknande område. För att klara arbetsuppgifterna behöver du ett gott ordningssinne och förmåga att klara tunga lyft. Vidare har du en mycket god förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. God förmåga att tala och skriva på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. 

Önskvärt/meriterande i övrigt: Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete i laboratoriemiljö.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2019-05-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Henning Blom, e-post

Välkommen med din ansökan senast den 4 april UFV-PA 2019/948.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis