Inaktiv platsannons

Customer support/customer success i Lund

Memlin är ett snabbväxande SAAS-bolag inom eventhantering. Vi erbjuder företag möjlighet att skapa sin egen plattform för eventhantering och har redan användare från några av Sveriges största företag. Vi har en spännande tillvaro med höga mål, men också en bra möjlighet för dig att utvecklas och vara med i en kreativ miljö på vårt kontor i centrala Lund. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vi tar kundsupport och customer success på allvar och behöver nu förstärkning av en driven person som vill utvecklas tillsammans med oss!

Rollen innebär att hantera löpande kundsupport men även att arbeta med våra befintliga användare i förebyggande syfte för att hjälpa dem hantera systemet så bra som möjligt. Detta är en roll med nära kundkontakt men också där det krävs teknisk kompetens för att ha förståelse för logik i Memlin och hur systemet kan användas. Rollen ansvarar också för vår uppskattade chattsupport så förmåga att utrycka teknik i skrift  och dessutom göra sig begriplig är en förutsättning. Vi är ett litet team med kollegor Vietnam, Stockholm och Indien men med huvudkontor i Lund där också denna tjänst kommer vara baserad.

Tjänsten innebär att

  • Hantera kundsupport via mail, chatt och telefon
  • Arbeta proaktiv för att hjälpa våra användare
  • Skapa en relation till våra användare och se till att vi levererar det som förväntas av oss
  • Vara delaktig i att utveckla systemet till det bättre

Skill set

Detta är en tjänst med mycket kundkontakt så social förmåga, vilja att hjälpa till och en positiv attityd är mycket viktig. Det är också oerhört viktigt att hålla det man lovar och inte vara rädd för att lyfta luren och prata med användare.

Viktigt också att vara proaktiv och kunna ge förslag till befintliga användare hur de bättre kan nyttja systemet, samt hur ny funktionalitet påverkar dem.

Det krävs att du har teknisk förmåga och kan förstå logik i molnsystem. Entusiasm, att kunna ta eget initiativ och eget ansvar är också grundläggande krav.

Bra på svenska och engelska krävs.


Memlin är ett litet, snabbväxande techföretag med stora internationella ambitioner. Vi strävar efter att hjälpa våra användare och erbjuda en riktigt bra tjänst. Vi strävar också efter att vara en inspirerande arbetsplats och ha roligt på jobbet. Vi har tuffa mål men hjälps åt att åstadkomma dem och firar när vi gör det. Du kommer få ett lågt anställningsnummer och stor möjlighet att påverka tjänsten, företaget och kulturen.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Kundservice / Call Center | Jobb för kundservicemedarbetare | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier