Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjörer i Gävle

Om tjänsten

BillerudKorsnäs fortsätter med vår satsning på forskning och utveckling i enlighet med BillerudKorsnäs vision att växa och utmana konventionella förpackningar. PM&D är organiserad inom Division Board och har verksamhet i Frövi/Rockhammar, Gruvön och Gävle. Vi jobbar främst med produktutveckling av kartong, liner och fluting med 5-åriga produktlanseringsplaner och i projektform. Som utvecklingsingenjör kommer du att vara placerad i Frövi.

Om tjänsten
Som utvecklingsingenjör kommer du att inneha en viktig roll i utveckling av nya produkter genom att utveckla verksamheten för framtida kundbehov. Verksamheten innefattar massa- och kartongtillverkning och med att bidra till och stötta Division Boards affärssegments produktutveckling, produktvård, samt framtidens teknologiutveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att inom följande huvudområden:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen eller motsvarande, med praktisk erfarenhet.  Det är speciellt meriterande med erfarenhet från försöksplanering och processutvärdering. Kunskap i statistik och multivariat dataanalys är meriterande. Du har förmågan att översätta teori till praktik och att beskriva praktiska problem i teoretiska termer.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk och har förmågan att entusiasmera medarbetarna och få saker att hända. Eftersom du kommer jobba i ett stort nätverk, både internt och externt, är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, bygga relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt, både på svenska och engelska.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej