Inaktiv platsannons

Fantastiska sommarjobb i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Som medarbetare på Furuvik har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag! 

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år, med undantag spelvärd där du är minst 16 år. Vi söker dig som kan arbeta större delen av vår säsong, 18 maj – 1 september, och framförallt under vår högsäsong som är slutet av juni – mitten av augusti.

Vi söker nya stjärnor inom nedanstående områden. Inom varje område finns olika tjänster – och du kommer att arbeta med en av dessa tjänster.

CAMPINGSTJÄRNOR

I direkt anslutning till Furuviksparken ligger Furuviks vackra Havscamping. Här finns stugor och havsstugor och såklart finns även plats för gäster som campar med husbil och husvagn. Härkommer du under högsäsong även arbeta kvällar då campingens öppettider är 08.00-21.00. Till Campingen söker vi nu två olika roller:

Campingvärd
Som Campingvärd har du den mycket viktiga rollen att hålla rent och snyggt för våra gäster som besöker campingområdet och dess tillhörande stugor och utrymmen. Vi söker dig som är serviceinriktad, har städtalang och är intresserad av varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat i att städa våra boenden och servicehus, sophantering och klippa gräsmattor. Du fungerar helt enkelt som ”allt-i-allo” på campingen och vi tror att du uppskattar att få arbeta utomhus. B-körkort är meriterande. 

Receptionist till Campingen
Som receptionist på campingen får du våra gäster att trivas och känna sig välkomna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat in- och utcheckning av våra gäster och du ansvarar även för campingens butik, med försäljning och upplockning av varor. Du spelar en betydande roll för att våra gäster ska få all tänkbar information de behöver om sitt besök, såväl på campingen som i parken. Vi söker därför dig som brinner för service och som gillar varierande och omväxlande arbetsuppgifter. 

MATINTRESSERADE SERVICEPROFFS

Kioskvärd
I rollen som kioskvärd ansvarar du bland annat för försäljning av glass, godis, sockervadd och dryck. Tjänsten innefattar kassaarbete samt viss tillredning och du arbetar inom våra kiosker och caféer. För att trivas i denna roll älskar du mötet med gästen och bjuder gärna lite extra på dig själv för att leverera service i världsklass, varje gång. Vi ser gärna att du har kassavana.

Parkfoodvärd
Brinner du för matlagning och på samma gång grymma gästmöten? Gillar du att arbeta i högt tempo? Som parkfoodvärd på någon av våra restaurangenheter arbetar du i ett mindre team med tillagning av enklare maträtter av hög kvalitet, samt i de flesta fall kassahantering och gästmöte. Du arbetar i öppna kök, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och håller rent och snyggt i köket. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta med bibehållen kvalité, även när tempot är intensivt. Restaurangutbildning eller erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande, men även erfarenhet från kassahantering och service.

Parkfoodvärd – kassa
Som Parkfoodvärd – kassa arbetar du i Furuviks Cirkusrestaurang som är vår snabbmatservering, belägen i hjärtat av tivolit. Din främsta uppgift blir att leverera ett gästmöte i världsklass till våra hungriga gäster. För att de ska få en helhetsupplevelse är det viktigt att du håller rent och snyggt på restaurangen och har en förmåga att alltid kunna möta våra gäster på bästa sätt även när du stundtals arbetar under hög belastning.

PRIMA PARKSUPPORTRAR

Parkvårdare
På Furuviksparken arbetar vi för att skapa helhetsupplevelser i världsklass, och en mycket viktig del av det är en skinande ren park. Arbetsuppgifterna innebär renhållning, skräpplockning, toalettstädning samt städning av personalutrymmen. Då du har mycket gästkontakt kräver rollen att du är serviceinriktad och orädd när det kommer till att hjälpa våra gäster. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. B-körkort är ett krav till denna tjänst.

Trädgårdsmedarbetare
I denna roll har du varierande arbetsuppgifter där målet är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i världsklass, varje gång. Du arbetar med plantering av växter, skötsel av rabatter, krattning, gräsklippning, sopning och övrig renhållning. Som hjälpmedel använder du en del tyngre trädgårdsmaskiner och andra vanligt förekommande trädgårdsredskap. Det är viktigt att du har god fysik då arbetet bitvis är tungt. Tidigare erfarenhet från trädgårdsarbete och B-körkort är meriterande.

SERVICEKÄRA VÄRDAR

Attraktionsvärd
Under säsongen 2019 har Furuviks tivoli 15 härliga attraktioner i rullning och nykomlingen Radiobilarna kliver återigen in på scenen. I rollen som attraktionsvärd är du en värd för hela attraktionen och området den står på.  Du jobbar dagligen med att kontrollera åkband, ta emot biljetter samt informerar om gällande säkerhetsföreskrifter. Du ansvarar för att hålla rent och fint vid din arbetsstation så våra gäster njuter av att vistas i området. Du gillar att bjuda på ett leende och hjälpa de minsta i och ur attraktionen. Säkerhet är vårt främsta värdeord så vi jobbar dagligen med nöjet att bjuda på magiska upplevelser med säkerheten som grund.

Badvärd
Furuviksparkens bad har ett häftigt äventyrstorn samt ett fåtal vattenslides och här har du som badvärd förmånen att arbeta. I rollen som badvärd övervakar du poolområdet i syfte att förebygga och agera proaktivt. Som värd för badområdet ser du till att bidra att hålla poolområdet och samtliga servicelokaler på området rena och snygga för våra gästers upplevelse. Du är hjälpsam, ordningsam samt behåller lugnet även när arbetstempot är högt. Säkerhet är vårt främsta värdeord och därför är det viktigt att du är ansvarstagande, lugn och trygg som person. Vi söker dig som har god vattenvan. Vidare är det meriterande om du är utbildad simlärare och/eller badvakt. Vi utbildar alla badvärdar i HLR och livräddning i vatten innan säsongsstart.

Butiksvärd
Till våra fyra souvenirbutiker i Furuvik söker vi dig som har tidigare erfarenhet av försäljning samt är kassavan. Tjänsten innebär bl.a. kassaarbete, viss varuexponering och uppackning av varor. Det är viktigt att du trivs med och är intresserad av aktiv försäljning samt att du känner dig bekväm i att arbeta självständigt. Som person är du utåtriktad, noggrann och stresstålig. Du har lätt för att bjuda på dig själv och tar gärna kontakt med våra gäster, stora som små!

Kassavärd
Som kassavärd är du ofta den första och sista person våra gäster möter när de besöker vår magiska värld. Därför blir din roll mycket viktig för att de ska få en serviceupplevelse i världsklass. Du arbetar i våra kassaenheter vid parkens två entréer samt i biljettkassorna inne i parken. Du välkomnar våra gäster, informerar om utbud och öppettider, säljer olika typer av biljetter samt hjälper förbokade grupper. Du informerar om rådande säkerhetsföreskrifter och hjälper våra gäster genom att sälja rätt produkt utefter behov och önskemål. Du ansvarar för växelkassa och daglig redovisning av din försäljning, alltid med säkerheten främst. Vi söker dig som är kassavan och är noggrann. Du behåller ordningssinnet trots att tempot stundtals kan vara mycket högt.

Spelvärd
I hjärtat av tivolit finner du våra lotterier och lyckohjul. Hit lockas alla typer av gäster för att prova lyckan. Genom ditt engagemang och intresse för gästens dag lockar du dem till just din spelenhet. Vi söker dig som vill arbeta med upplevelser och som tar initiativ för att få gästerna engagerade och nyfikna på att prova våra spel. Som person har du lätt för att knyta nya kontakter med människor i alla åldrar och du älskar att bjuda på dig själv. Du ansvarar även för att hålla rent och snyggt vid arbetsstation. I rollen arbetar med du med redovisning av dagskassa och vinståtgång, därför är det viktigt att du är noggrann. Vi ser gärna att du har arbetat med kontanthantering. Denna tjänst kan du som är minst 16 år fyllda söka.

Värd gästservice
Mitt i Furuviksparken ligger Gästservice. Hit vänder sig våra gäster för att få hjälp och information och din uppgift är att ge dem bästa möjliga service. I rollen svarar du även på frågor över telefon och via mail samt hanterar diverse administrativa arbetsuppgifter. Parkens högtalarsystem sköts från Gästservice vilket gör att du ansvarar för våra dagliga utrop. Då det förekommer viss försäljning i Gästservice är det meriterande om du har kassavana. Som person brinner du för service och drivs av att ständigt överträffa gästens förväntningar. Du är positiv, noggrann och uttrycker dig väl i både tal och skrift, såväl svenska som engelska. Tidigare erfarenhet av telefonist-/receptionsarbete är meriterande.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Varför ska du söka till just oss?

Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner – för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis sommarfest, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb