Inaktiv platsannons

Sommarvikariat- Handläggare service & reklamation i Vårby

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Servicereklamationer är en avdelning inom Kundservice och Dryckesteknik.  Servicereklamationer arbetar mot i stort sett alla avdelningar inom Spendrups, dess dotterbolag samt mot deras kunder. Dagligen hanteras stora orderflöden blandat med administration, telefonsupport och felsökning. Här får du en unik chans till insikt i Spendrups flöden, både internt och mot kund.

För att lyckas i jobbet behöver du vara organiserad, lugn, stresstålig och social. Du har lätt för siffror samt att ta till dig och delge information. Som sommarjobbare kommer du att assistera den ordinarie personalen i de dagliga arbetsuppgifterna. Som person kan du arbeta lika bra självständigt som i grupp. Du ser på arbetet med nyfikenhet och har viljan att ständigt lära dig nya saker. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Vårby och arbetstiden är förlagd 08:00-17:00

Exempel på arbetsuppgifter;

  • Planering och registrering av kundorders
  • Övervakning och felsökning i EDI flöden
  • Support för E-handelskunder
  • Problemlösning inom logistik och Transport
  • Administration och hantering av Systembolagsärenden

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Genomförd gymnasial utbildning är ett krav
  • Vi ser gärna att du har påbörjat en utbildning inom områden som logistik, transport, ekonomi eller IT
  • Du har tidigare arbetserfarenheter inom något eller några av följande områden; kundservice, logistik, transport, inköp, produktion, orderflöden, ekonomi
  • Mycket god datorvana; att behärska Excel är ett krav
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Ytterligare språk kan vara meriterande då våra kunder kommer från hela världen

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 19 april 
Tillträdesdag: enligt överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: Heltid/visstid ( sommarperioden) 
Placeringsort: Vårby, Stockholm 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vårby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vårby | Logistik / Transport | Deltidsjobb