Inaktiv platsannons

Fastighetsskötare sommarjobb i Ludvika

Om tjänsten

VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. Gå gärna in på vår hemsida vbenergi.se för ytterligare information.

Vill du sommarjobba hos oss på VB Energi?
Snart är det sommarlov igen - tiden går snabbare än du tror. Även i år erbjuder vi på VB Energi sommarjobb för ungdomar 16 år eller äldre. Vi välkomnar ansökningar från dig som går på gymnasiet, studerar på högskola eller universitet alternativt yrkeshögskola och som vill bidra till en fossilfri framtid. 
Vi tar emot sommarjobbare under vecka 24 – 32. Ett sommarjobb hos oss sträcker sig över en period på tre veckor och vi har totalt tre perioder under hela sommaren:

Period 1: Vecka 24-26
Period 2. Vecka 27-29
Period 3: vecka 30-32

Som sommarjobbare kommer du att arbeta med lättare fastighetsskötsel kopplat till elnätsanläggningar, dammanläggningar eller vid våra värmeverk i Ludvika eller Fagersta. Detta kan innebära gräsklippning, buskröjning och lättare förrådsarbeten m.m.

I din ansökan ska du besvara följande frågor:
- Vad är ditt födelsedatum?
- Vilken är din pågående utbildning?
- Har du B körkort?
- Har du tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller av arbete vid värmeverk?
- Har du sommarjobbat hos oss tidigare?
- Vilken eller vilka perioder du kan arbeta?
- Varför du skulle passa för det här jobbet?  

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019, du ansöker genom att skicka din ansökan märkt ”sommarjobb” till jobb@vbenergi.se
Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ludvika | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)