Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Skärblacka

Om tjänsten

Tänk om du fick chansen att vara med och bidra och utveckla Norrköpings största pappersbruk? Tänk om du fick arbeta på såväl taktisk som operativ nivå med HR-frågor som spänner från rekrytering och förhandlingar till Employer branding och förändringsarbete? Tänk om du fick bli vår nya HR Business Partner?

Till vårt bruk i Skärblacka söker vi nu en HR Business Partner med engagemang och intresse för att driva och utveckla vår HR agenda.

Om tjänsten
Som HR Business Partner arbetar du med både taktiskt och operativt HR arbete för att utveckla vår organisation, våra ledare och våra medarbetare. Du förväntas coacha, stötta och utmana våra ledare i alla våra HR-processer och vara med och bidra till affären med ett nytänkande HR-perspektiv och arbeta proaktivt för att driva verksamheten framåt. Du leder och implementerar bolagets gemensamma HR processer i de funktioner du stöttar där du även är en del av ledningsgruppen.

Du kommer bland annat att arbeta med;

Kvalifikationer
Vi tror att du har en högskole- eller universitetsutbildning med HR inriktning eller motsvarande likvärdig utbildning. För att passa för denna roll har du ca fem års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, gärna inom ett större företag med kollektivavtal. Du har god kunskap och vana att arbeta med HR processer som t.ex. Performance- och Talent Management och är bekväm med arbetsrättsliga frågor, förhandlingar och fackliga relationer. Vi ser gärna att du har djupare erfarenhet av kompetensutveckling (verktyg och metoder) då vi har en pågående generationsväxling på bruket. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver engelska och svenska flytande. Det är meriterande om du är certifierad att använda personlighets- och problemlösningstester.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer. Du är trygg i dig själv, har hög integritet och är inte rädd för att ibland ta svåra beslut. Vidare är du driven och har förmågan att skapa positiv energi i möten mellan människor. För att kunna hantera det dagliga arbetet är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt (prioritera, planera, agera proaktivt) samt har en analytisk- och kreativ problemlösningsförmåga.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej