Inaktiv platsannons

Produktionsledare till Kartongbruket i Frövi

Om tjänsten Som Produktionsledare på BillerudKorsnäs arbetar du i en modern, högteknologisk arbetsmiljö med en rad kvalificerade uppgifter. Din huvuduppgift är att organisera och leda produktionen mot uppsatta mål för produktionsmängd, kvalitet och ekonomi. I tjänsten ingår det förutom arbetsmiljöansvaret för dina anställda,

Om tjänsten


Om tjänsten
Som Produktionsledare på BillerudKorsnäs arbetar du i en modern, högteknologisk arbetsmiljö med en rad kvalificerade uppgifter. Din huvuduppgift är att organisera och leda produktionen mot uppsatta mål för produktionsmängd, kvalitet och ekonomi.
I tjänsten ingår det förutom arbetsmiljöansvaret för dina anställda,

Tjänsten är en tillsvidareanställning i Frövi 3 mil norr om Örebro. Tjänsten innebär kontinuerligt 3-skiftarbete. Din närmaste ledare är Chefen för Kartongbruket.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som minst teknisk gymnasial utbildning, gärna universitets-, högskole- eller civilingenjörsutbildning. Erfarenhet av tidigare personalledning eller personalansvar är ett krav. Tidigare erfarenhet av ledarutbildningar, ledare på fritiden, processindustri eller erfarenhet av kartongtillverkning ses som meriterande.

Våra ledare tar ett stort ansvar och är nyckelpersoner i arbetet med att utveckla och engagera vår viktigaste resurs - våra medarbetare.
Att du har goda ledaregenskaper är naturligtvis en förutsättning för att du ska kunna inspirera och motivera dina medarbetare och utveckla en positiv arbetsmiljö. 
Som person är du driven, har förmågan att ta initiativ samt genomföra och ta beslut som krävs för att nå resultat och uppsatta mål. Du har ett tydligt strategiskt tänk, ett hållbart ledarskap och en väl utvecklad kommunikativ förmåga.
För att lyckas i rollen förväntar vi oss att du har god samarbets- och organisationsförmåga, är prestigelös samt att du på ett lyhört och respektfullt sätt kan möta dina medarbetare i deras dagliga arbete.

Ett av företagets fokus är att förbättra arbetsmiljö och personlig säkerhet och därför är det viktigt att du har ett naturligt säkerhetstänkande. Vi sätter alltid säkerheten först och som arbetsgivarrepresentant är en självklarhet för oss att du föregår med gott exempel. 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej