Inaktiv platsannons

Vi söker nu en driven och ambitiös Avdelningschef till vårt varuhus i Jönköping.

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning 
I rollen som Avdelningschef kommer du att ha personalansvar för ett team på ungefär 6 personer varav en är ställföreträdande. Du är ansvarig för avdelningens prestationer, resultat och måluppfyllelse vilket innebär att du dagligen kommer att arbeta med att coacha, utveckla och följa upp personalen i deras arbete samt arbeta med försäljning av avdelningens produkter. I din roll ingår även att, hantera lagerhållning, uppföljning, varuhusstandard, sammarbete med inköp och marknadsföring. Du arbetar i nära kontakt med såväl leverantörer som med vår centrala inköpsavdelning. 
 
Tillsammans med Varuhuschef, Administrativ chef och övriga Avdelningschefer utgör du varuhusets ledningsgrupp och rapporterar till Varuhuschefen. 
 
Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är omgående. 
 
Vem är du? 
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln/retail eller för närvarande arbetar du i en ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har ett säljdriv, viljan överträffa mål samt är van vid ett snabbt tempo. 
 
Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du får gärna ha eftergymnasiala studier, t.ex. IHM eller högskola/universitet inom lämpligt område. Du har ett intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 
 
Vad kan Media Markt erbjuda dig? 
Som Avdelningschef hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. 
 
Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.  
 
Ansökan 
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta David Storm, varuhuschef: storm@mediamarkt.se 0732-090510 
Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-05-31. 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)