Inaktiv platsannons

Servicekära badvärdar till Furuviksparken! i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Servicekära badvärdar till Furuviksparken

Som medarbetare på Furuvik har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag! 

Nu söker vi nya stjärnor till vårt badområde och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

För denna tjänst behöver du vara minst 18 år. Vi söker dig som kan arbeta större delen av vår säsong, 18 maj – 1 september, och framförallt under vår högsäsong som är slutet av juni – mitten av augusti.

Furuviksparkens bad har ett häftigt äventyrstorn samt ett fåtal vattenslides och här har du som badvärd förmånen att arbeta. I rollen som badvärd övervakar du poolområdet i syfte att förebygga och agera proaktivt. Som värd för badområdet ser du till att bidra att hålla poolområdet och samtliga servicelokaler på området rena och snygga för våra gästers upplevelse. Du är hjälpsam, ordningsam samt behåller lugnet även när arbetstempot är högt. Säkerhet är vårt främsta värdeord och därför är det viktigt att du är ansvarstagande, lugn och trygg som person. Vi söker dig som har god vattenvan. Vidare är det meriterande om du är utbildad simlärare och/eller badvakt. Vi utbildar alla badvärdar i HLR och livräddning i vatten innan säsongsstart.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb