Inaktiv platsannons

Ansvarsfull Credit controller i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Ansvarsfull Credit controller

Dygnet runt, året runt skapar SCA högsta möjliga värden i och från den svenska skogen till kunder runt om i världen. För att lyckas är den ekonomiska pulsen genom företaget helt avgörande. Den måste vara pålitlig, vältrimmad och i ständig utveckling. På SCA Business Services är vi idag ett 20-tal medarbetare som med kunden i fokus levererar administrativ professionalitet. Men vi behöver bli fler. Just nu söker vi en erfaren Credit controller som vill ta plats i vårt flöde av energi och handlingskraft. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Har du erfarenhet av kreditbedömningar och riskanalys av företag? Är du vass i ditt kunnande och intresserad av utvecklingsfrågor? Då kanske du är experten vi söker.
På SCA Business Services i Sundsvall finns företagets ekonomiska puls. I rollen som Credit controller ingår du i teamet som arbetar med kund-, kredit- och riskanalyser. Teamet arbetar nära kunderna på SCAs affärsområden.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du erfarenhet av kreditgivning till företag med djupgående kunskaper om räkenskapsanalys och en god analytisk förmågaHar du dessutom relevant utbildning och jobbat med företag med internationella kunder är det meriterande. 
Tjänsten innebär att du behöver vara systemkunnig och ha goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du engagerad, noggrann och gillar att samarbeta. Samtidigt värdesätter vi hög integritet.
Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. Självklart ställer du dig bakom SCAs kärnvärden Ansvar, Högklassighet och Respekt.

Vad erbjuder vi dig?

På SCAs Business Service Center välkomnas du till trevliga och glada kollegor där ett gott skratt alltid ligger nära till hands. Vi har nya fräscha lokaler med öppet landskap samt goda kommunikationsmöjligheter då kontoret är lokaliserat i centrala Sundsvall.
Vi erbjuder dig ett ersättnings- och förmånsprogram som är konkurrenskraftigt på den lokala marknaden, relaterat till dina individuella prestationer.
På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.
Rollen är ett vikariat på cirka två år.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)