Inaktiv platsannons

Planerare i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Planerare

Vill du arbeta med planering på världens största plantskola? SCA Skogs resultatområde NorrPlant söker nu en planerare med placeringsort i Timrå.

Planerare

Som planerare vid NorrPlant arbetar du med master- och detaljplanering inom både odling och leverans. Utifrån insådd- och leveransbeställningar planeras produktionens alla steg. När de 100 miljonerna plantorna är färdigodlade, sker transportplanering i ett egenutvecklat system. Som planerare ingår du i ett nav med försäljning, odling, lastning, transportörer och kunder. Du sköter kontakten med kunderna i de direkt operativa frågorna kring leveransen. Avrop- & lagernivåansvar samt planering av interntransporter ingår också i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har högre utbildning inom skog och/eller logistik samt några års relevant yrkeserfarenhet. Som person är du strukturerad, analytisk, flexibel, har god framförhållning samt datavana. Det är en fördel om du har intresse för odling, ekonomi och teknik.


Vi vill att din personlighet och beteende samspelar med SCA:s kärnvärden; ansvar, högklassighet och respekt. Och självklart vill du jobba på ett företag med hållbarhet som ledstjärna och en stark framtidstro.

Vad erbjuder vi dig?

NorrPlant står inför flera spännande utmaningar vilket du som planerare kommer bli en nyckelperson i; större investeringar, alternativa odlingsvarianter och nya transportlösningar.


Initialt kan vi erbjuda dig ett längre säsongsarbete på ca 9-10 månader och för rätt person kan på sikt en tillsvidareanställning bli aktuell.


Vi kan erbjuda dig ett lärorikt arbete med många kontakter inom föryngring av skog. Du ges möjlighet att få vara med och bygga upp en ny planeringsfunktion inom NorrPlant.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)