Inaktiv platsannons

Nyfiken IT- arkitekt i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Nyfiken IT-arkitekt

Gillar du ettor och nollor? Går du igång när du ser en VMware host? Kittlar det till när du hör talas om Molnet? Känner du att ditt hjärta bultar när du spinner upp en EC2 instans? Välkommen till oss på IT-infrastruktur. Vi söker nu en nyfiken IT-Arkitekt eller senior IT-tekniker som vill ta nästa steg. Vi vill att du hjälper oss att navigera genom den myriad av tekniker och lösningar som finns på marknaden för att designa bra och flexibla lösningar som gör nytta i SCAs verksamhet.

Din nästa utmaning

Vi är en rätt så ung IT-avdelning, medelåldern är c:a 45 men vi är unga i sinnet så var inte skygg med din ansökan, gammal som ung! Vi gillar agilt, men om du är inkörd på ITIL så välkomnar vi dig över till den ljusa sidan. Vi är för närvarande inne i en stor teknisk omställning från klassisk infrastruktur till förmån för mer mjukvarudefinierade tekniker och molnlösningar, detta gör vi för att öka flexibilitet och möjlighet att snabbare leverera nytta till verksamheten.

Vem är du?

Meriterande om du:


- Är en glad filur som gillar din chefs torra Göteborgshumor.
- Har kunskap om Molnplattformar som AWS och Azure.
- Kan det gamla men är nyfiken på det nya.
- Gillar att omvärldsbevaka nya tekniker.
- Gillar samarbete.
Som du kanske märker så lägger vi mycket stor vikt på dina personliga egenskaper, driv och intressen. Din roll innebär också praktiskt arbete och konfiguration så förbered dig på att kavla upp ärmarna. 
Du kommer också samarbeta med övriga delar av SCA i olika projekt eller nätverk. 

Vad erbjuder vi dig?

Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner, där din attityd, ditt driv och prestation är avgörande.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)