Inaktiv platsannons

Risk Manager inom transport och försäkring i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Risk Manager

SCA Sourcing & Logistics är ett logistikföretag som tillhandahåller omfattande sjö- och landtransporttjänster inom Europa och till översjömarknader. Vi söker nu en Risk Manager som vill arbeta på ett förebyggande sätt mot våra förskärnings- och avtalsfrågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som Risk Manager på SCA Logistics arbetar du med SCAs transport, sjö- och speditionsansvarsförsäkringar. Du handlägger skadeärenden men arbetar även med kvalitetsutveckling och skadeförebyggande arbete. Du är även stöd till den operativa verksamheten i avtalsfrågor och löpande operativa utmaningar som är kopplade till ditt ansvarsområde. Du ansvarar även för framtagande av statistik och KPIer inom ditt område. Att driva förbättringsprojekt är en naturlig del av ditt arbete.


Du ingår i avdelningen Sourcing and Sales på SCA Logistics men har även ett tätt samarbete med Risk Manager på SCAs koncernstab.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från försäkringsbranschen, gärna inom området transport, sjö och spedition. Alternativt har du erfarenhet av liknande arbete inom transportbranschen. Utöver detta vill vi att du har en relevant utbildning från högskola eller universitet. Du kommunicerar väl på svenska likväl som på engelska.


För att lyckas i den här rollen tror vi att du är van att arbeta i projekt, likväl som att självständigt driva arbetet framåt. Det är önskvärt, men inget krav, om du har kunskaper inom leveransvillkor, skadeförebyggande arbete och skadeutredningar.


Som person tror vi att du är analytisk och har ett kommersiellt tänk där kunden är i fokus. Du gillar samarbete samt har ett holistiskt och strukturerat arbetssätt.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)