Inaktiv platsannons

Early Career energiingenjör i Bollstabruk

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Early Career energiingenjör

Bli en av våra 19 framtida ledare och specialister. I vårt Early Career-program kombinerar du en fast tjänst som ingenjör med en skräddarsydd personlig utvecklingsresa. Är du nyutexaminerad med ett par års arbetslivserfarenhet? Vill du anta utmaningen? Här har du en helt unik möjlighet att sätta fart på karriären. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Vi söker dig som vill utvecklas i ett företag med stark framtidstro. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att vara att jobba med förbättringar i våra produktionsprocesser med ansvar inom energiområdet.


Som ingenjör är du en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog till industri och våra förnybara produkter. Vi erbjuder en tillsvidareanställning och samtidigt en plats på Early Career-programmet – personlig utveckling och karriärsstöd under 18 månader.


Programmet ger dig förståelse för våra affärer, en överblick över hela organisationen och ett stort kontaktnät. Tillsammans med övriga deltagare jobbar du parallellt med personlig utveckling, självkännedom, kommunikation, ledarskap, coaching, projektledning, värderingar, gruppdynamik och konflikthantering. Engagerade chefer och medarbetare finns till hands för att stötta och dela med sig av sina erfarenheter.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning med inriktning inom energi från universitet eller högskola. Du har jobbat ett par år inom området energiframställning t ex fjärrvärme eller liknande och känner att du vill utvecklas vidare. Med driv och engagemang är du intresserad av både teknik och människor. Du skapar förtroende, visar mod och trivs med att samarbeta. Kanske kan du även tänka dig att leda andra.

På SCA anser vi att förmågan att kommunicera effektivt på ett öppet och rakt sätt är viktigt för att utveckla goda relationer både internt och externt. Att ha förmågan att se helheten i kombination med att vara kundorienterad och affärsmässig är en förutsättning för att nå mål och skapa resultat.

Du uttrycker dig flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma ställer vi krav på B-körkort.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med våra kärnvärden: ansvar, högklassighet och respekt. Och självklart vill du jobba på ett företag med hållbarhet som ledstjärna och en stark framtidstro.

Vad erbjuder vi dig?

Vill du vara en del av vårt företags hållbara investeringar idag och i framtiden?

Vi erbjuder dig ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som medarbetare!

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA. Därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Tjänsten som ingenjör är tillsvidare (vi tillämpar provanställning) med placering hos någon av våra affärsenheter inom SCA. Under de första 18 månaderna deltar du parallellt i vårt Early Career-program.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollstabruk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollstabruk | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)