Inaktiv platsannons

Produktchef funktionella drycker i Vårby

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Marknaden för funktionella drycker är på stark frammarsch i Sverige. På Spendrups har vi under lång tid följt utvecklingen och arbetat fram en riktigt bra svenskproducerad produkt och ett varumärke som vi tror starkt på. Vår satsning är både stor och långsiktig, och om du är en driven person som älskar utmaningar så kommer du att få en mycket viktig roll hos oss.

Våra produkter och vårt varumärke kretsar kring den moderna och urbana livsstilen där träning, jobb och fritid flyter ihop.  Därför har vi också en bredd i var och hur vi aktiverar oss.

Vi söker nu en produktchef till funktionella drycker som ska driva vårt varumärke, The Naia Initiative, i rätt riktigt utifrån vald strategi där lärande och kontinuerlig utveckling är en viktig del av processen. Vill du läsa mer om Naia? kolla in vårt instagram - TheNaiaInitiative!

Huvudsakliga Ansvarsområden

  • Ansvara för utveckling och implementering av årlig marknadsplan/varumärkesplan, tillsammans med marknadschef.
  • Se till så att varumärket utvecklas i rätt strategisk riktning
  • Ansvarar för The Naia Initiative ”look and feel” inom samtliga kanaler.
  • Ansvarig för kommunikation framförallt i digitala kanaler men även fysiska möten med vår målgrupp
  • Framtagande av förpackningsdesign (briefa byrå, godkännande idé, godkännande original, tryckintag etc.)
  • Ledare av lanseringsteamet. Få alla att arbeta mot samma mål enligt vald lanseringsstrategi.

Kravprofil

  • Civilekonom med 5-10 års erfarenhet som produktchef/projektledare eller motsvarande  
  • Stark varumärkeskunskap och förmåga att bedöma kommunikation och design utifrån varumärkets riktlinjer
  • Goda kunskaper om funktionaliteten och drivkrafterna inom digitala i allmänhet och sociala medier i synnerhet
  • Genuint intresse av någon av följande områden; sport, hälsa, musik, mode, konst

Personliga egenskaper

Som person är du handlingskraftigt och har lätt för att kavla upp ärmarna där det behövs. Du är öppen för att prova nya arbetssätt och förblir lugn och effektiv i stressade eller nya situationer. Du har lätt för att prioritera ditt och andras arbete när omständigheter förändras. Du bidrar gärna med nya idéer som kan förbättra arbetssätt och teamets resultat och kan med lätthet hitta nya angreppssätt och innovativa lösningar på̊ problem. Som person tar du självständigt ansvar för att påbörja och slutföra uppgifter med stark känsla för kvalitet. Du har förmågan att identifiera möjligheter och hinder på vägen och kan utifrån det kan fatta nödvändiga beslut och agerar på̊ dem. Du sätter teamets och varumärkets mål framför dina egna och delar gärna med dig av kunskap och information samt involverar och inkluderar alla medlemmar i teamet.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 3 maj
Tillträdesdag: Omgående 
Varaktighet/arbetstid: Heltid/tillsvidare  
Placeringsort: Vårby, Stockholm

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vårby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vårby | Logistik / Transport | Deltidsjobb