Inaktiv platsannons

Serviser som gillar familjärt varma och utvecklande miljöer för tillsvidare extra eller heltid i Stockholm

Om tjänsten

Om du gillar att servera supergod mat till generösa priser och vara en viktig del av teamet. Här kommer du njuta av att träffa roliga, glada, hungriga gäster på två olika familjekrogar i Stockholm. Här bör du arbeta som satsar långsiktigt och vill att vi satsar på dig!

TJÄNST
Servis som älskar sina gäster och älskar att vara lite överallt - servis, bar, kök. barista.

START/PLATS/LÖN
Vår ena restaurang söker vi härliga medarbetare omgående.
Den andra familjekrogen, är vår fantastiska medarbetare välkommen från 1/5-19
Våra kvarterskrogar ligger i Globen och i Vasastan. Du är direktanställd av restaurangen.

ARBETSUPPGIFTER
- Det viktigaste är att du har springet i benen, a million dollar smile på läpparna och hökblicken över lokalen.
- Maskiner och teknik...Du har erfarenhet av bongmaskiner och kortmaskiner, diskmaskiner och kaffemaskiner.
- Du lär dig menyn och dess innehåll, serverar, samtalar med gäster, ställer dig bakom baren, diskar, samarbetar med kök och kollegor, ökar omsättning genom säljkunskap, städar restaurangen och toaletter, njuter och har roligt.
- Sena kvällar kan du behöva laga mat från en begränsad meny - vi lär dig!

PROFIL
Två glada, positiva, säljande unga eller mogna individer som har några års erfarenhet. Som älskar att jobba med kunniga och driftiga ägare i en mindre konstellation där du kommer nära gäster, affär och företagsamhet med genuin restaurang- och servicekärlek. Du behöver kunna prata mycket god svenska för att snabbt och effektivt kommunicera med gästerna.

RESTAURANGEN
Båda är familjär up-and-rising-restauranger som serverar modern husman, svensk tapas, gärna vilt i ny tappning. Ägarna jobbar i kök och servis med er och vill satsa på dig som har ambitionen att långsiktigt arbeta i verksamheten. Vi ser fram emot omfattande dryckesutbildningar och att dela med oss av vår gedigna restaurangerfarenhet.

ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt digitala rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.


Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb