Inaktiv platsannons

Head of Strategic Planning & Analysis i Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Trygg-Hansa i Malmö söker dig som vill axla rollen som Head of Strategic Planning & Analysis

Vi växlar upp och söker nu dig som kan ta verksamheten till nästa nivå. Har du en stark passion och kompetens av ansvarsområdet? Har du erfarenhet av att ta det övergripande och strategiska ansvaret?

Då är du den vi letar efter!


Vad innebär jobbet?

I den här rollen har du det strategiska helhetsansvaret för funktionen med fokus på analys, planering och förändringsarbete. Du kommer att ansvara för att tillse att strategiska och långsiktiga bemanningsplaner fastställs samt ha det sammanhållande ansvaret för analys och uppföljning.

Vidare är ditt uppdrag att vara kravställare och tillsammans med dina medarbetare kontinuerligt driva utveckling och förbättring av processer och system. Som i sin tur ska bidra till stark kundfokuserad planering, effektivt resursutnyttjande och god lönsamhet.

Du kommer att leda och utveckla en grupp bestående av totalt 14 medarbetare med ett stort spektrum av kompetenser. Rollen innebär ett brett och operativt arbete med många kontaktytor inom såväl Privatmarknad, Företagsmarknad och Skador. Denna verksamhet agerar även på en nordisk nivå och vi har även vissa delar som är outsourcade till Polen och Indien. 

Som medlem i ledningsgruppen för divisionen kommer du att företräda den strategiska och taktiska agendan för verksamhetsområdet.

Du rapporterar till Director of Personal Lines.


Vem är du?

Vi söker dig som aktivt kan bidra till utveckling. Du har god förmåga att tänka och planera långsiktigt och som gillar att jobba mot högt uppsatta mål.

Vi ser helst att du har mångårig erfarenhet av liknande roll i kombination med relevant akademisk examen och gedigen ledarerfarenhet. Du har mycket god vana av Excel och PP och du kommunicerar väl på svenska såväl som engelska. Erfarenhet av alla delar som ingår i en väl fungerande WFM-process ser vi som meriterande.

Vidare ser vi erfarenhet av att driva och leda förändring och verksamhetsutveckling som starkt meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ta ett aktivt ägarskap, vara proaktiv i ditt agerande och ha ett driv i att tänka nytt för att ständigt se detaljer och storheter att förbättra. Då du kommer att jobba i en ledande roll ser vi det som en självklarhet att du är en skicklig kommunikatör som besitter förmågan att se och stötta dina direktrapporterande såväl som andra kollegor. 


Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Trygg Hansa med Experis, part of Manpowergroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Appelqvist 0708-533651.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Dock senast 4 maj 2019.

Vi ser fram emot att höra från dig!  

Fackliga kontaktpersoner:

Forena, Elisabeth Sandblom, 070-168 36 68 och SACO, Lena Darin, 070-168 28 44.

Trygg-Hansa har runt 1350 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: och LinkedIn: .

Jobbar du redan på Trygg-Hansa?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@trygghansa.se

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)