Inaktiv platsannons

Key Account Manager till Just Arrived i Stockholm

Just Arrived är det lilla bolaget med en stora ambitionen om att förändra arbetsmarknaden. Med bredare nätverk tar vi tillvara på mer kompetens i Sverige. Så bygger vi bättre affärer, bättre organisationer och ett bättre samhälle.

Om tjänsten

Nu söker vi en grym Key Account Manager till bolaget som gör världen till en bättre plats*

Vi har bestämt oss. Vi ska förändra arbetsmarknaden. Vill du vara med?

Just Arrived har ett tydligt uppdrag. Vi utmanar och gör arbetsmarknaden rikare genom att koppla ihop nyanlända personer med jobb. Vi vill förändra arbetsmarknaden och samhället i stort. Genom vår digitala matchningstjänst gör vi det enkelt och fördelaktigt för arbetsgivare att hitta duktiga och drivna medarbetare, samtidigt som vi hjälper nyanlända att komma ut i arbete och in i samhället. Vi är väldigt stolta över att erbjuda våra kunder en kombination av affärsnytta och samhällsnytta. Läs mer om oss här

Joina ett säljdrivet bolag

Hos oss blir du en del av ett drivet team där vi arbetar med hela säljprocessen från ax till limpa. Du ansvarar för att boka och genomföra säljmöten, sälja in våra tjänster samt bygga kundrelationer och affärsutveckla. Med ett grymt marknadsarbete i ryggen och stöd från hela organisationen säljer du tjänster som gör nytta för arbetsgivare, arbetstagare och samhället i helhet.

Du arbetar B2B och har kontakt med chefer, ägare eller andra personer som ansvarar för personalfrågor, CSR och/eller hållbarhet. Du bearbetar nya kunder, men får även varma leads av oss. Vi utgår från att du är grym med telefonen som verktyg och briljerar i säljmöten. Du är ett socialt proffs som har lätt för att bygga relationer, men inser även vikten av det hårda förarbete som krävs för att driva en affär från lead till köpande kund.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har minst 2-3 års erfarenhet av försäljning
  • Har lätt för att knyta nya kontakter
  • Arbetar självständigt
  • Är lösningsorienterad, positiv och driven
  • Känner dig trygg i mötet med beslutsfattare
  • Drivs av att göra affärer, bygga relationer
  • Är intresserad av samhällsfrågor 

Det viktigaste är att du har rätt attityd och inställning samt viljan att lyckas med försäljning. Det är självklart ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av försäljning.

 

Vi erbjuder goda villkor och fast anställning med 6 månader provanställning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår VD, Andreas König, på telefon 0733-86 86 56 eller e-post andreas@justarrived.se . Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan om The Hub!

* Breakit omnämner oss som ett av de intressanta initiativ som vill göra världen till en bättre plats. Läs mer här (https://www.breakit.se/artikel/15968/klimatkrisen-vaxer-20-startups-som-vill-radda-oss-alla)

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier