Inaktiv platsannons

Sales Intern i Stockholm

Är du på jakt efter en spännande och lärorik praktikplats i ett utvecklande och fartfyllt växande företag? Har du ett genuint intresse och engagemang inom försäljning och vill få möjlighet att använda det i praktiken? Då har du kommit rätt!

Om tjänsten

Vem söker vi?

Vi på Swedish for Professionals erbjuder dig nu en fantastisk start för din kommande karriär. Vi söker dig som är nyfiken och vågar testa på nya saker. För att trivas hos oss bör du vara en person som ser möjligheter och utmaningar istället för problem. Som person är du ansvarsfull, målfokuserad med ett inre driv. Du är även noggrann, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta. Vidare är det viktigt att du har en positiv och professionell inställning till både kunder och kollegor. Övriga kvalifikationer listas nedan:

  • Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, företagsadministration eller dylikt
  • Erfarenhet inom försäljning och kundbemötande (via telefon, mail eller personliga möten)
  • God kommunikationsförmåga
  • God administrativ förmåga
  • Kan uttrycka dig flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • God systemvana - Excel, Office, CRM-system (gärna Hubspot)

Arbetsuppgifter

Praktiken ger dig möjlighet att arbeta i ett härligt team med drivna kollegor som tillsammans hjälper internationella talanger att integreras i företag och i det svenska samhället. Rollen kommer att innebära ett tätt samarbete med försäljningschefen som fungerar som en stöttande funktion i det dagliga arbetet. Du kommer främst att hjälpa till att skapa intresse för vår produkt och identifiera nya kunder, men också få möjlighet att lära dig och utveckla säljargument som är anpassade efter kund. Vidare kommer du att arbeta systematiskt med säljarbetet och få chansen att arbeta vid olika situationer under säljprocessen. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Observera att praktikperioden är obetald, men vi kan garantera nödvändig handledning som ger dig nyttiga erfarenheter och meriter inför kommande arbetsliv.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Ekonomi / Juridik | Internship | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis