Inaktiv platsannons

HR Manager i Stockholm

Swedish for Professionals is passionate about languages. We build our own course content and work with inspiring language coaches to offer you engaging and rewarding courses in Swedish. We believe that language learning should be fun, encouraging and efficient. Our aim is to create the world’s best business climate in Sweden by welcoming global talent from all over the world!

Om tjänsten

Är du vår nya HR-talang med siktet inställt på att fortsätta att utveckla och bygga HR-avdelningen på Swedish for Professionals? Befinner du dig i början av din karriär och är redo att ta nästa steg? Vill du utveckla din ledarskapsförmåga och jobba med HR ur ett bredare perspektiv? Då har du hittat rätt!

Vem söker vi?

Du är en social och utåtriktad teamplayer som brinner för mötet med människan och du har en avslutad personalvetarexamen eller liknande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska och trivs när den ena dagen inte är den andra lik och då det är många processer igång samtidigt. Du är van att arbeta mot deadlines, att ta mycket eget ansvar och är vidare en organisatör av rang som ser lösningar istället för problem. Erfarenhet inom rekrytering och personalhantering är meriterande.


Dina arbetsuppgifter:

Som HR Manager ansvarar du för företagets samtliga HR-processer med stöd från VD. Du kommer att driva dina egna projekt, stötta och utveckla både medarbetare på kontoret och de över 80 språkcoacher som arbetar för företaget. Ditt uppdrag i övrigt består bland annat av:

  • Ansvar för hela rekryteringsprocessen
  • Driva och utveckla olika HR-processer
  • Personalhantering och yttersta kontaktperson till våra språkcoacher
  • Ta fram internutbildningar tillsammans med Utbildningsavdelningen
  • Löne- och vikarieadministration
  • Vara behjälplig inom koordinering av kurser
  • Delta i utvecklings- och förbättringsarbete i verksamheten och inom HR

 

Vi erbjuder:

I gengäld kan vi erbjuda dig en stimulerande miljö där det finns goda chanser att både utvecklas inom ditt respektive arbetsområde, men också vara med och utveckla företaget i stort som just nu befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Du kommer att ingå i ett engagerat och varmt team där vi hjälper och stöttar varandra för att ständigt utvecklas. Arbetskulturen andas kreativitet, positivitet, nytänkande samt framåtanda och vi värdesätter vidare att det är högt i tak och främjar därför nya tankar och idéer. 

Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten blir tillsatt när vi har hittat rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Heltid

Placering: Stockholm

Tillsättning: Enligt överenskommelse

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier