Inaktiv platsannons

Sundsvall Konditor Ansvarig

Butiksöppning av Eko i Sundsvall  Är du vår Konditor ?    I oktober slår vi... portarna för EKO i Birsta, Sundsvall! Vi vill rekrytera Sundsvalls... taggade, nyfikna och engagerade medarbetare!   Vi söker dig med hög...

Om tjänsten

Butiksöppning av Eko i Sundsvall 
Är du vår Konditor ? 
 
I oktober slår vi upp portarna för EKO i Birsta, Sundsvall! Vi vill rekrytera Sundsvalls mest taggade, nyfikna och engagerade medarbetare!  
Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser! 
 
Vi söker:  
Vi söker en kreativ och driftig Konditor till vårt butikskonditori.   
 
Din uppgift som ansvarig konditor är att utveckla, starta upp och driva vårt butikskonditori. Du får vara med på en fantastisk resa där vi tillsammans satsat stort, ger våra kunder något utöver det vanliga och överträffar förväntningar. Du har förmågan och engagemanget att utveckla, sätta sortiment och skapa hållbara rutiner. 
 
Butikskonditoriet kommer baka kaffebröd från färdiga degämnen samt montera och dekorera tårtor och bakverk.  
 
Tjänsten innebär ansvar för recept, rutiner och egenkontroll och att dessa följs av alla medarbetare på avdelningen. Våra butikskonditorier har ett tydligt Eko – koncept som du arbetar för att etablera på orten.  
 
Vi värdesätter förmågan att leda och fördela arbetet genom att fokusera på utsatta mål och riktlinjer. Du är en förebild för dina medarbetare.   
 
Din främsta uppgift som butikssäljare är att serva kunderna. Det gör du genom att hålla god ordning på din avdelning så att den är säljande med rätt budskap & skyltar och att se till att rätt varor finns på plats vid rätt tillfälle. Vi arbetar med volym så det är viktigt att man har god framförhållning och är snabb när det blir förändring i kundflödet.  
 
Personlig service och glatt bemötande är en självklarhet.  
 
Ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken är ett måste för att optimera försäljning och resultat. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det och alla bemannar kassalinjen vid behov så att kunden får bästa möjliga avslut på sin köpupplevelse, därför ska alla medarbetare kunna kassan.  
 
I konditoriet kommer det arbeta 3-5 personer, en del av dessa kan komma att kombineras med andra uppgifter i varuhuset. Som ansvarig konditor ska du leda och fördela arbetet och se till att all personal följer avdelningens rutiner.  
 
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. 
 
Framtidens medarbetare: 
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice, människor och självklart för produkterna. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad, noggrann och värdesätter ordning och reda. Som arbetsledare är du kommunikativ, bra på att delegera, tydlig och entusiasmerande.   
 
Du har en gymnasial utbildning och minst 5 års branscherfarenhet från bageri eller konditori. Erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är meriterande. God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.   
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
 
 
Detta är EKO:  
På Eko vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko! 
 
Eko i Sundsvall blir vår 7:de butik och vårt huvudkontor och äldsta butik finns i Fjälkinge. 
Vi söker nu dig som lockas av möjligheten att vara med på nyöppnings-resan och göra vårt varuhus till ett sant shoppingnöje! De första månaderna är du med och bygger butiken vilket är en fantastiskt rolig och händelserik tid där varuexponering, skapa ordning och att sätta rutiner är en stor del av jobbet. 
 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

 
Din ansökan 
Tjänsten som ansvarig Konditor är heltid och avser tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning. 
Välkommen med din ansökan senast den 19 Maj 2019 ! 
Tillträde: September 2019 
 
Ansökan tas endast emot via hemsidan, www.ekostormarknad.se 
 
 
 
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej