Inaktiv platsannons

Gruppchef till Gävle Bruk

Om tjänsten

Varje dygn producerar våra medarbetare i Gävle Bruk material till hundratals miljoner förpackningar som når människor världen över.

Just nu söker vi dig som har ett högt säkerhetstänk, ett öga för förbättringar, förstår vikten av god kommunikation samt drivs av att utveckla både människor och teknik. Är du vår nya Gruppchef inom massaproduktion?

Om tjänsten 
Gruppchefens uppgift är primärt att leda, utveckla och säkerställa en fullgod skiftgående bemanning på kort och lång sikt. Som Gruppchef får du ett övergripande ansvar för att kompetensutveckla skiftgående medarbetare. Där ingår det att säkerställa en fullgod och kompetent bemanning samt driva och säkerställa att vi når våra mål gällande arbetsmiljö, miljö, produktion och kvalitet. En viktig del av en gruppchefs arbete handlar även om att säkerställa en effektiv kommunikation.

Vi erbjuder:
En plats i en organisation med goda värderingar, högt arbetsmiljöfokus och miljömedvetenhet.
Utvecklingsmöjligheter i en spännande och utmanade arbetsmiljö.
Ett stimulerande arbete med högt ansvarstagande och stora möjligheter till egen påverkan.
Du kommer att ingå i sektionens ledningsgrupp och rapportera till sektionschefen.

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten behöver du ha följande kvalifikationer:
Relevant yrkeserfarenhet inklusive erfarenhet från ledande befattning och ledaregenskaper som är förenliga med LEAN/WCM-konceptet.
Förståelse för förändringsledning och drivkraften att genomföra de förändringar som är direkt kopplade till personal och process med ständiga verksamhetsförbättringar.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du är driven och har förmågan att ta initiativ samt genomföra och ta de beslut som krävs för att nå resultat och uppsatta mål. Det krävs även att du har god organisationsförmåga och vill ha ordning och reda omkring dig. Du har god samarbetsförmåga och möter dina kollegor och medarbetare på ett lyhört, engagerande och respektfullt sätt. Ditt arbetssätt präglas av hög integritet och prestigelöshet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej