Inaktiv platsannons

Fisk- och delikatesskunnig säljare - Nya Stora Coop Trelleborg

Om tjänsten

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en Fisk- och delikatesskunnig medarbetare till Nya Stora Coop Trelleborg som slår upp dörrarna i höst.

Vår helt nybyggda butik om 2800 kvadratmeter kommer att erbjuda det lilla extra till våra kunder och vi söker dig med en positiv anda och engagemang, som brinner för kundmötet och älskar att sälja. Butiken kommer erbjuda det senaste inom livsmedelsbutiker, med stort fokus på färskvaror och en extra fin chark- och delikatessavdelning.

Vår Fisk- och delikatessavdelning är en viktig del av butiken och i din roll har du ett extra ansvar över ditt kunskapsområde som du besitter. Det innebär att du ska se till att området är välfyllt, inbjudande och levande alla dagar i veckan. Du jobbar även ständigt mot uppsatta mål för ditt område och stöttar dina kollegor.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Utöver detta består dina arbetsuppgifter även av att:

  • Se till att hyllor och manuell disk alltid är frontade och väl påfyllda
  • Se till att alla varor har prisskyltar
  • Skylta om i den manuella disken och butiken
  • Hantera reklamationer enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
  • Hålla ordning så att arbetsområdet är välstädat

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 - 38,25 timmar i veckan. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trelleborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trelleborg | Detaljhandel | Deltidsjobb