Inaktiv platsannons

Admin till Inhouse Fotostudio - Nässjö

Om tjänsten

Till INTERSPORTs centrallager söker vi nu en admin till vår fotostudio som är redo att ta matchen - är det du? 

I Sverige har vi 150 butiker och en snabbt växande e-handel, vilket ställer höga krav på modernisering och effektivisering av samtliga processer för att erbjuda våra kunder en köpupplevelse i världsklass! 

Vi söker dig med goda administrativa förmågor och datavana (PC) som vet hur det är att jobba på ett lager. Du kommer jobba i datorsystem såsom Photoshop, Capture One, Excel, Culumus och InRiver.  Truckkort är meriterande!

Det här innebär rollen:

Nerladdning av bilder från leverantörer

- Beställa och hämta fotoprover från lagret

- Produktfotografering och assistera fotograf vid behov

- Att vara serviceinriktad både internt och externt

Din personprofil kommer filtreras genom vår värdering  Vi är ETT Intersport. Teamkänslan är A & O. Vi arbetar tillsammans för att vinna och hjälper varandra för att lyckas. Vi ser det som självklart att din grundinställning är positiv, att du har ett trevligt bemötande mot dina kollegor och att din goda samarbetsförmåga sitter i ryggraden. Periodvis är det högt tempo hos oss, därför är det även viktigt att du är en stresstålig, självgående och är en noggrann person. 

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar provanställning. 

Vi erbjuder en spännande och utmanande resa, ett omväxlande arbete med ett öppet arbetsklimat med tydliga värderingar byggt på team-work och positiv attityd. Med engagemang och egna driv har du stor möjlighet att både påverka INTERSPORTs framtid och växa vidare med den.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan direkt så kommer vi behandla den löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta 

 

 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nässjö | Detaljhandel | Deltidsjobb