Inaktiv platsannons

Säljare sökes till praktikplats i MALMÖ

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Vår drivkraft har alltid varit att underlätta för människor i rörelse. Skulle du trivas i att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Är du intresserad av att lära dig mer om försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då har du chans att praktisera på en av våra stationer!

Vårt praktikprogram riktar sig till dig som vill lära dig mer om arbetet på en station och att få en chans att bli en duktig Säljare. I praktikprogrammet som pågår under 6 veckor får du lära dig om bland annat om försäljning av drivmedel, mat, kiosk och bilistiska produkter. Genom våra webbkurser och personlig vägledning och coachning av en utsedd mentor får du de bästa förutsättningarna att lära dig säljyrket hos oss.


Kvalifikationer
För att få ut det bästa av din praktik, och få möjlighet till fortsatt anställning hos oss, är det en fördel att ha ett starkt eget driv, viljan att ta egna initiativ och tycka om att ta ansvar. Du behöver göra dig förstådd på svenska i tal och skrift eftersom du möter många kunder. Körkort är ett krav. Se praktiken som en möjlighet att visa oss vem du är och vad du vill. Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter!

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats att utvecklas i. Här arbetar människor i alla åldrar! Våra värderingar öppen och ärlig, snabbt och smidigt, kompetens och kundfokus präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att utvecklas.

Varaktighet/Arbetstid
Som praktikant arbetar du inledningsvis kl. 08:00-16:00 men på sikt ingår skifttjänstgöring för att lära dig allt som Säljarrollen inrymmer.

Ansökan
Vi söker en praktikant till följande stationer
OKQ8 Bellevuegården
OKQ8 Valdemarsro och
OKQ8 Svedala

Låter det intressant? Sök då till praktikplatsen redan idag och skriv i din ansökan vilken eller vilka stationer du är intresserad att praktisera på.

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.

För frågor kontakta respektive Säljchef på stationen eller Lena Reischl HR Developer på 070-268 01 76


Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Genom våra värderingar Öppen och ärlig, Kundfokus, Kompetens, Snabbt och smidigt som ledstjärnor i vårt dagliga arbete kan vi växa och utvecklas. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
MALMÖ
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Deltidsjobb