Inaktiv platsannons

Matintresserade servicestjärnor till nya Vildmarkshotellet! i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

När man besöker oss som gäst ska man inte bara få riktigt bra service- det ska vara världsklass, varje gång. Vi söker nu Dig som har ett genuint intresse för mat och dryck och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Du som söker har ett gott öga för detaljer, är effektiv i ditt sätt att arbeta och har verkligen gästen i fokus i alla lägen.  För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster är vårt team både i och utanför köket starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation- för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt ” Är det kul gör vi det bra!”. Du är helt enkelt en stark lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det bäst behövs.

Inför säsongen 2019 söker vi olika roller som vill vara med och bidra till våra gäster matupplevelser på olika sätt. Kanske är du vår nästa kreativa kock, en lösningsfokuserad servis eller en glädjespridande diskare? För att läsa mer om våra olika spännande & utmanande roller och vem det är vi söker, gå in på www.magisksommar.se och skicka gärna din ansökan redan idag!

Information om tjänsterna

Samtliga tjänster är säsongsanställningar och sträcker sig mellan april till oktober med varierande sysselsättningsgrad där arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. En del tjänster sträcker sig under hela arbetsperioden medan andra tjänster löper under högsäsong, dvs. juni-augusti. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Arbetstiderna under säsong innefattar varierande arbetspass med både dagspass och pass under kvällstid och vi ser gärna därför att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar/tidiga mornar. Om inte annat anges i rollbeskrivningen behöver du vara minst 18 år fyllda.

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdag är 30 Maj men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se . 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb