Inaktiv platsannons

Serviceinriktad Portvakt i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Serviceinriktad Portvakt

Till SCA Ortviken, avdelning Skydd & säkerhet söker vi en skiftgående portvakt. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter inom området bevakning och kundservice.

Din nästa utmaning

Söker du ett skiftgående arbete där du självständigt får arbeta med service och bevakning i en bra kombination kan det här jobbet vara någonting för dig.

Arbetet som portvakt är till stor del ett ensamarbete som består av tre huvuddelar: bevakning, receptionsservice och larmhantering. Du hanterar larm och bevakar in- och utpasseringar av Ortvikens industriområde och utför tillhörande tillträdeskontroller. Du servar även flertalet andra SCA-enheter med hantering av larm samt bevakning av in- och utpasseringar och larmhantering. Detta genomförs dygnet runt.
Du som portvakt representerar SCA och är SCAs ansikte ut mot våra besökare, kunder och entreprenörer och har därmed mycket kontakt med andra människor och organisationer.

Vem är du?

Vi söker dig som lägst är gymnasieutbildad och har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av bevakning, servicetjänster eller brandlarmssystem är meriterande.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och vi ser att du är ansvarsfull och strukturerad och du har god förmåga att kunna prioritera, fatta beslut och leda dig själv för att nå förväntat resultat. Du bidrar även till att skapa ett gott samarbete med övriga i teamet genom att prestigelöst dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är positiv och har god samarbetsförmåga. Då dina arbetsuppgifter till stor del består av kontakter med andra är din förmåga till service och god kommunikationsförmåga någonting vi värdesätter.

För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Arbetet är till stor del ett ensamarbete där du förväntas ta ett eget och under perioder har mycket att hantera samtidigt.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)