Inaktiv platsannons

Produktionsledare i Sollefteå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Produktionsledare

Vill du vara en del i vår starka och effektiva värdekedja som sträcker sig från skogen till industrin? Då kanske det är du som blir vår nästa produktionsledare! Vi söker dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet inom vår produktionsfunktion i Ångermanland. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.


 

Din nästa utmaning

Vi erbjuder ett självständigt jobb med frihet under ansvar tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. I rollen som produktionsledare ansvarar man för produktion av virke fram till kund samt arbetsledning av entreprenörslag. Att utveckla verksamheten tillsammans med våra entreprenörer är en viktig uppgift i ditt arbete. Du rapporterar till förvaltningens produktionschef, och stationering för tjänsten är på vårt kontor i Sollefteå.

Vem är du?

För att lyckas i arbetet är det nödvändigt att du är intresserad av människor, skog och teknik. I arbetet behöver man vara välstrukturerad, initiativrik och ha en god samarbetsförmåga samt bra ledaregenskaper. Du är en engagerad och kundmedveten person som har en vilja att arbeta tillsammans med andra människor. Du skapar och bibehåller ett gott arbetsklimat med entreprenörer, skogsägare och övriga SCA-anställda genom ditt arbete. Vi lägger därför stor vikt vid ditt sätt att kommunicera och samverka med andra människor. Formellt krävs skoglig utbildning eller att du har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt samt att du har körkort.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du kommer att jobba nära både avverkningslag och kollegor för att på bästa sätt nå dina egna och företagets mål. Detta i ett av Sveriges största skogsbolag med många möjligheter till personlig och professionell utveckling.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sollefteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)