Inaktiv platsannons

Initiativrik Utvecklingsingenjör i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Initiativrik Utvecklingsingenjör SCA

Vill du medverka till en Hållbar framtid? Vi gör det genom ansvarsfullt skogsbruk, resurseffektivitet och förnybara produkter.


Ortvikens pappersbruk i Sundsvall är ett av världens största tryckpappersbruk i ständig utveckling. Vill du vara med och utveckla produkter och processer i en organisation där du får chansen att jobba med ett helhetsperspektiv för att hitta nya vägar framåt? Då kan du vara den vi söker!

Din nästa utmaning

Som Utvecklingsingenjör tillhör du gruppen Processteknik inom avdelning Utveckling. Tjänsten innebär att du leder eller deltar i utvecklingsprojekt samt löser produktionsproblem i nära samarbete med driftsavdelningarna. Du får arbeta både med kortare utredningar och längre projekt med en variation av utmaningar.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilingenjör eller har motsvarande kunskaper. Du har gärna erfarenhet av arbete inom pappers- och massaindustri och har kunskap inom papperstillverkning. Vi värdesätter personliga egenskaper som initiativ- och samarbetsförmåga. Du är drivande, resultatinriktad samt har förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende. Du har god analytisk förmåga och kan fördjupa dig i och felsöka kring störningar i processen samt se åtgärder som behövs i både kort och långt perspektiv. Vi värdesätter att du har en positiv inställning, är strukturerad och initiativrik.


 


På SCA anser vi att förmågan att kommunicera effektivt på ett öppet och rakt sätt är viktigt för att utveckla goda relationer både internt och externt.


Du uttrycker dig flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med våra kärnvärden: ansvar, högklassighet och respekt.


 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag med en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.


Du kommer att jobba i ett team med engagerande kollegor. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till professionell och personlig utveckling. Du får vara med och skapa morgondagens SCA Ortviken.


 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)