Inaktiv platsannons

Hovmästare, Scandic Foresta, heltid i Stockholm

Om tjänsten

Brinner du för service och har passionen i mat och dryck?

- Scandic Foresta söker nu en erfaren och engagerad hovmästare.

Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang kommer att vara vår framgångsfaktor då vi söker dig som brinner för service, har passionen i mat och dryck samt ser att bygga relationer är en naturlig del i ditt arbete.

Vi är ett erfaret och fokuserat gäng som arbetar med målet att alla gäster som lämnar oss ska ha haft en bra upplevelse och vi har nu siktet inställt på att nå nästa nivå i vår resa till att bli ett personligt framgångsrikt hotell och söker nu rätt person att fylla ut platsen som hovmästare.

Som hovmästare är du ansvarig för att leverera våra bankettmiddagar och vårda samt utveckla vår Bistro där vi serverar smakfulla rätter från vår á la carte meny. Du kommer att rapportera och arbeta nära restaurangchefen och kommer ha en viktig roll i våra framtida satsningar på Scandic Foresta.

Då vi i vår verksamhet har mycket roliga event och spännande kvällsaktiviteter med våra kunder och gäster så kommer dina arbetstider att vara flexibla och innebära att du jobbar när verksamheten så kräver det. Dina arbetstider kommer att vara mestadels kvällar och helger.

Vi söker dig som:

  • Motiveras av att ligga högt i service och matkvalitet
  • Är flexibel och lösningsorienterad
  • Är strukturerad och har blick för detaljer
  • Är noggrann, tydlig och resultatinriktad
  • Är van vid att arbetat i högt tempo
  • Pratar flytande svenska och engelska

Tjänsten är på heltid och vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är ute.

Eftersom vi på Scandic har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Har du ambitioner att utvecklas? Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga.

Scandic Foresta ligger på Lidingö i Stockholms inre skärgård, endast 15 minuter från centrala Stockholm. Hotell Scandic Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då Wilhelmina Skogh öppnade sin riddarborg på klippan. Vi har 103 rum, 13 konferenslokaler, festvåning, restaurang och stor terrass samt lobbybar, shop och gym.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)