Inaktiv platsannons

Mekaniker – Scania Sverige AB, Region Stockholm

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Vi söker nu nya medarbetare till vår verkstad i Norrtälje.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. 

Du ansvarar för att utföra reparationer på komponenter i alla mekaniska, pneumatiska och hydrauliska system. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av elsystem. Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Din profil
Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon sedan tidigare.

Vi ser gärna att du har god el-kunskap och ett genuint intresse inom området då fordonens system idag är komplexa. Djupare kunskaper inom hydraulik samt certifikat som kylmontör kategori 1 för tunga fordon är mycket meriterande.

Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet med t.ex. SDP3 och Multi. B-behörighet är ett krav, har du även C- och D-behörighet är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.  

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiden sker schemalagt då våra öppettider är mellan kl. 07:00-00:00.

Ytterligare information
Vill du veta mer? Kontakta gärna Nicklas Hjälström Servicechef, 010-706 62 44. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej