Inaktiv platsannons

Hälsa och säkerhetschef Rental - Sthlm/GBG/Malmö i Stockholm

Om tjänsten



Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.


Hälsa och Säkerhetschef Region Skanska Rental

Vi har ett gemensamt mål att alla Skanskas arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma. För att nå nästa steg mot målet söker vi nu en Hälsa och säkerhetschef på region Skanska Rental.

I rollen som Hälsa och Säkerhetschef består arbetet huvudsakligen av att tillsammans med regionledningen leda ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet. Du kommer stödja regionen vid organisering av dess hälsa och säkerhetsresurser.

Du kommer att var regionens expert inom området och utbilda och praktiskt hjälpa cheferna i verksamheten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll. Det är viktigt att du själv vill utveckla processer och arbetssätt och bidrar till att vi i vår verksamhet blir bättre.

Tjänsten rapporterar till Regionchef. Resor förekommer i tjänsten, då regionen har hela Sverige som arbetsområde.

Placeringsort är Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Engagerad, värderingsdriven och kommunikativ

Detta är ord som passar väl in på dig. Du är en inkluderande ledare som trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och har drivkraften att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet. Skanska strävar efter ökad mångfald och välkomnar kvinnor och personer med annan bakgrund än svensk bland de sökande.

Vi söker dig som har relevant akademisk examen samt minst 5 års erfarenhet från arbete kopplat till hälsa och säkerhet eller linjechefsansvar i produktion. Du har gedigen kunskap inom hälsa och säkerhetsområdet och kanske någon specialistkompetens. Arbetet är mycket självständigt och det är viktigt att du har erfarenhet och kan visa på att du kan arbeta självständigt, planerar och driva frågor inom området.

Vill du bidra till vår framgång? Vi är nyfikna på dig!

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV senast den 1 maj 2019.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)