Inaktiv platsannons

Administratör Dryckesteknik - Vikariat i Vårby

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Dryckesteknik är den avdelning inom Spendrups Bryggeri AB som utför installationer, reparationer och service av Spendrups dryckesanläggningar och flaskkylar hos våra restaurangkunder. Vårt uppdrag är att säkerställa en god kvalité och bästa dryckesupplevelse för kunden. Dryckesteknik har totalt ca 60 anställda varav ett 40-tal personer är servicetekniker. För att administrera och planera kundernas servicebeställningar finns en servicegrupp samt tillhörande verkstad och lager.

Administrationen på Dryckesteknik tar emot felanmälningar ifrån kunder, fördelar serviceorder till tekniker, beställer reservdelar till tekniker och kunder. Vi sköter också uppgifter såsom uppföljning av teknikernas rapportering, fakturering, uppdatering av inventarieregister samt ger administrativ support till kunder, tekniker och säljare. Mycket arbete sker i vårt affärssystem M3 samt i Officepaketet med varierande uppgifter såsom statistik, uppföljning och registervård.

Med kunden i fokus och personlig service löser vi alla förfrågningar på bästa sätt!

Till adminteamet, Helpdesk, söker vi nu en Administratör. Arbetstiderna är mellan 08:00-17:00 och du blir placerad på huvudkontoret i Vårby och du rapporterar till Administrativ chef Dryckesteknik. Tjänsten är ett vikariat på 1 år.  

Bakgrund & erfarenhet

  • Gymnasieutbildning och ett par års arbetslivserfarenhet 
  • Mycket god erfarenhet av administrativa uppgifter bla register och systemhantering
  • Datorvana samt goda kunskaper i Office

Personliga egenskaper

Du är en person som gillar och klarar av ett högt tempo utan att förlora lugnet, du kan jobba fokuserat trots många ärenden och du behåller servicekänslan i alla lägen. Telefonvana är centralt då våra kunder kontaktar oss främst per telefon.

Vidare värdesätter vi att du är självgående och arbetar strukturerat och effektivt. Företaget och avdelningen präglas av en öppen och glad stämning så det är viktigt att du tycker om att ha ett socialt utbyte och nära samarbete med dina kollegor.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 16 april 
Tillträdesdag: Omgående 
Varaktighet/arbetstid: Visstid/Heltid (Vikariat på ett år) 
Placeringsort: Vårby Stockholm 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vårby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vårby | Logistik / Transport | Deltidsjobb