Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Östermalm och Norra Djurgårdsstaden är totalt 11 medarbetare. Östermalm har en affärsvolym om ca 7 mdr och 27000 kunder, vi har även premium och företag på plats på kontoret. Vårt nyöppnade kontor i Norra Djurgårdsstaden har en affärsvolym på ca 1,5mdr och drygt 1000 kunder. Kontoret har haft en mycket fin utveckling pga ett målinriktat tillväxtarbete och fin samarbete med mäklare.
Nu söker vi en person som i första hand ska jobba i Norra Djurgårdsstaden, då kontoren samarbetar innebär det ex gemensamma möten med Östermalmstorg.
Östermalm/ Norra Djurgårdsstaden ingår i Stockholm Öst som består av enheterna Lidingö/Danderyd, Sickla, Nacka och Gustavsberg. Totalt är vi ca 80 medarbetare.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och jobbar med helheten i alla kundmöten och ger en service som överträffar kundens förväntningar. Detta i kombination med att du har ordning och reda och vill lära dig nya saker samt dela med dig till andra av det du kan. Viktigt är att du är en person som är lyhörd, social och utåtriktad. Du tar egna initiativ, du behöver ha ett starkt driv för att lyckas i rollen hos oss. Du har lätt för att samarbeta och du ska vilja vara här och tillsammans med kollegorna göra ditt bästa i varje kundmöte.

Swedsec- och bolånelicens är meriterande.


Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare Kontor
  • Kundrådgivare Kundcenter
  • Kundstöd

Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.


Varför jobba med mig? - Eva-Lotta Norén 

Engagemanget för de kontor jag ansvarar för och medarbetarna där är stort. Lyckas vi går det bra för starka kontoret Öst och vi bidrar då med lönsamhet till Swedbank.
Jag är behjälplig med att ge dig möjlighet att göra många affärer genom att coacha och ge snabba återkopplingar, detta för att vi ska göra kunderna nöjda och behålla och utveckla affärerna.
Tillsammans med oss kommer du att arbeta i en miljö som präglas av högt affärstryck, fin sammanhållning och arbetsglädje. Vi gläds åt och firar gemensamt framgångar och lär av våra motgångar.
Du som kundrådgivare är viktig för mig och vi har regelbundna avstämningar på det individuella mål du har för att följa din individuella utveckling.

Välkommen med din ansökan!


Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)