Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Vällingby

Om tjänsten

Om jobbet

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på en stor marknad. Vi stimuleras av lagarbete, antar utmaningar och driver framgångsrikt förändringar i riktning mot att möta våra kunder. Ambitionen är att alltid erbjuda tjänster och service där vi har det nöjdaste kunderna och medarbetare.

Du har erfarenhet av att jobba med rådgivning inom bolån- och spara samt försäkringsområdet. Vi förväntar oss hög servicenivå och proaktivitet. Du tycker om att träffa nya kunder och hitta nya affärsmöjligheter till banken. Du vill leverara ett kundvärde i varje kundmöte och proaktivitet är ledordet.

Vi verkar på stor marknad med lång historik och lojala kunder med nära samarbete med Fastighetsbyrån och Familjens jurist. Vi är 11 medarbetare som sitter i helt nya lokaler helt enligt bankens nya kontorskoncept. Teamet är mycket affärsinriktat, håller hög servicenivå och vi har en stor kundbas som vi gemensamt ansvarar över.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du är social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos kunderna.

Vi söker dig som vill utvecklas inom kundmötet med stor drivkraft och som tycker om att arbeta målinriktat och affärsmässigt. Du har ambition att utveckla kontorets sparaaffär och är en avgörande spelare i utvecklingen i denna viktiga affär. Du hanterar hela kundens affär och brinner extra för spara- och försäkringsområdet.

Formella krav i rollen är Swedsec, Bolånelicens, FFL – Liv och Sak samt kreditbeviljningsrätt.

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Premium
  • Kundansvarig Företag

Varför jobba med mig? – Jenny Barefrem

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på en stor marknad. Vi stimuleras av lagarbete, antar utmaningar och driver framgångsrikt förändringar i riktning mot att möta våra kunder. Ambitionen är att alltid erbjuda tjänster och service där vi har det nöjdaste kunderna och medarbetare.

Mitt hjärta och engagemang för banken och vårt nya arbetssätt är stort. Jag är en engagerad person, både i mina medarbetare och i affären. Jag brinner för att göra affärer med det självklara målet att det skall leda till nöjdare kunder. Tillsammans med oss kommer du att arbeta i en miljö som präglas av högt affärstryck, fin sammanhållning och arbetsglädje. Vi gläds åt och firar gemensamt framgångar och lär av våra motgångar.

För mig är varje individs utveckling viktig. Jag arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och sätter tydliga mål som stöd för varje persons individuella utveckling.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vällingby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vällingby | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)