Inaktiv platsannons

Lärare Signalteknik/Teleteknik i Gävle

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Lärare Signalteknik/Teleteknik. Vi vill ha din ansökan senast den 6 maj.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet. Vi levererar all utbildning till Trafikverket och är den största utbildaren inom väg- och järnvägsutbildningar i Sverige. Vi har också utbildningar på gymnasie-, YT- och högskolenivå. Skolan drivs som en resultatenhet och årligen utbildar vi tusentals personer. Trafikverksskolan är en attraktiv arbetsplats som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning inom det signaltekniska/teletekniska området inom järnväg. I jobbet ingår också arbete med elevdokumentation och som lärare deltar du också i utveckling av nya kurser. Du kommer att få en pedagogisk grundutbildning och en god inskolning i rollen som lärare.

Det kan förekomma resor i tjänsten. Utbildning inom Telecom kommer till stor del att bedrivas i Trafikverkets lokaler i Gävle.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har el-/teleteknisk utbildning för att undervisa i signal/teleteknik
  • kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift
  • uppfyller Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg
  • har körkort för personbil

Du som person

  • har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat
  • är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter
  • har en affärsmässighet som gör att du ständigt ser till organisationens bästa. Du skapar strategier, prioriterar och använder resurser på ett sätt som skapar mervärde
  • har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren

Det är meriterande om du

  • har utbildning inom järnväg
  • har utbildning inom nätverksteknik
  • har erfarenhet av arbete i Trafikverkets Telecom miljö
  • har erfarenhet av arbete inom järnvägsbranschen
  • har goda kunskaper i engelska
Övrig information

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Intervjuerna kommer att hållas i Ängelholm. 

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-05-06

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej