Inaktiv platsannons

Produktspecialist med fokus på Personförsäkring i Stockholm

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Arbetar du idag med, eller har tidigare erfarenhet från produktutveckling, skadereglering eller affärsutveckling inom personförsäkringsområdet? Alternativt har du annan kunskap inom personförsäkring och vill ha nya utmaningar? 

Vi söker nu en driven, positiv och nyfiken person med försäkringskompetens och intresse för personförsäkring till vår produktavdelning mot privatmarknad.

  • Vill du vara med och driva utvecklingen av Trygg Hansas viktigaste produktområde?
  • Tycker du om att självständigt driva mindre projekt och att delta i större projekt med representanter från olika avdelningar och externa partners?
  • Är du duktig på att dyka ner i detaljer och samtidigt se helheten och konsekvenser av våra beslut?
  • Är du intresserad av att aktivt kunna påverka innehållet i våra försäkringar, säkerställa kundkvalitet och samtidigt utmana befintliga processer och verka för en ökad digitalisering? 

I så fall kan arbetet som produktspecialist inom personförsäkring vara något för dig!

Som produktspecialist ingår du i ett team som bland annat ansvarar försäkringarnas innehåll, omfattning och utveckling (Motor, Hus&Hem samt Personförsäkring). Teamet har senior produktkompetens och stödjer resten av organisationen med information, kvalitetssäkring och utbildning. Vi ansvarar även för våra försäkringsmedicinska riktlinjer och jobbar med kvalitet och kontroll av vår försäljningsorganisation.  Gruppen består av totalt 12 personer varav 4 stycken arbetar med Personförsäkring i olika roller. Teamet är en del av underwritingavdelningen Sverige med ca 70 medarbetare.

Du rapporterar till chefen för produkt & Kvalitet Privat. Tjänsten är tillsvidare och placeringsort är Stockholm.


Ansvar och arbetsuppgifter

Arbetet som produktspecialist inom Personförsäkring innefattar bland annat att du:

  • bevakar vad som händer inom området, såväl externt som internt, för att säkerställa att våra produkter är konkurrenskraftiga samt lever upp till de lagar och regler som finns
  • för fram idéer, analyserar, beslutar och genomför förändringar i befintliga produkter samt är med och tar fram helt nya produkter i enlighet med vår produktstrategi.  Detta inkluderar nära samverkan med samtliga delar av vår organisation och kan inkludera arbetsuppgifter som kravställning till IT-system, samarbete med marknadsavdelningen för kommunikationsmaterial, prissättningsdiskussioner med våra aktuarier m.m. 
  • utbildar och ger kontinuerligt stöd i frågor som rör produkterna till övriga i organisationen samt i vissa fall även externt, 
  • håller dig à jour och påverkar genom att representera Trygg-Hansa i bolagsgemensamma forum samt även i vissa externa sammanhang.


För att lyckas i tjänsten ser vi att du
:

  • har en bred förståelse för våra försäkringsrisker med fokus på Olycksfall, Sjukdom och arbetslöshet
  • har erfarenhet och förståelse för försäkring generellt och personförsäkring specifikt samt affärsutvecklingsarbete.
  • trivs i en roll som både innebär förvaltning och rutinmässiga arbetsuppgifter såväl som utvecklingsuppdrag
  • har en förståelse för vikten att utgå från kund och kundinsikter när du utvecklar våra produkter, samt har en vana att träffa och samla information från kunder och samarbetspartner
  • är duktig på samarbete och intressenthantering
  • är tydlig och pedagogisk i din kommunikation med stor social kompetens och prestigelöshet.
  • har ett eget driv, är strukturerad, noggrann
  • har en förmåga och trivs med att ha flera bollar i luften och att vara involverad i flera olika initiativ och projekt samtidigt


Utöver ovan är det meriterande om du:

  • har ett stort intresse av digital utveckling som kan bidra till att förenkla och förbättra kundresan i försäkringarna.
  • tidigare har arbetat med förvaltning- och utveckling av försäkringsvillkor inom Personförsäkring, gärna med fokus på sjukdom och arbetslöshetsskydd.


Ansökning

I denna rekrytering samarbetar Trygg-Hansa med Experis, för ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Agneta Lund 08-736 28 74. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 17 maj 2019. 

Trygg-Hansa har runt 1350 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: och LinkedIn: .

Jobbar du redan på Trygg-Hansa?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@trygghansa.se

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)