Inaktiv platsannons

Talent Acquisition Coordinator i Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

 

Vi söker just nu en Talent Acquisition Coordinator till vårt nystartade skandinaviska center med placering i Malmö. Har du goda kunskaper inom Talent Acquisition och är en fena på rekryteringsarbete, kandidatprofilering och administration?

Är du ute efter att hitta en ny utmaning som kan innebära ett spännande steg framåt i karriären? Har du dessutom ett starkt intresse för sociala medier och digitalisering är det här tjänsten för dig.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Talent Acquisition Coordinator?

I den här rollen kommer du framförallt att stötta våra Talent Acquisition Partners och rekryterande chefer i organisationen. En viktig del blir också att säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar inom Talent Acquisition-teamet. Du är duktig på sociala medier och på att navigera i olika databaser och system.

Du ingår i Talent Acquisition-teamet som består av 7 personer.

 

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

  • Urvalsprocess, identifiering av kandidater
  • Inbokning av kandidater 
  • Referenstagning
  • Stötta i volymrekrytering
  • Analyser och ta fram statistik, rapporter samt data
  • Hantera sociala medier och andra plattformar
  • Stötta och hjälpa både svenska och danska kollegor


Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel person som är effektiv, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du har en universitets- eller högskoleutbildning i personalvetenskap och administration eller motsvarande. Du har 3-5 års erfarenhet av en administrativ roll inom HR, gärna inom rekrytering och du är duktig på administrativa uppgifter. Det är meriterande om du har jobbat med volymrekryteringar.

Du är kommunikativ och kan interagera med ledare på alla förekommande nivåer i organisationen.

Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i danska då en del av ditt arbete kommer bestå i att stötta vår danska Talent Acquisition Partner och danska ledare. Du är också välstrukturerad och gillar att vara den som servar och stöttar kollegorna. Det kan förekomma resor i tjänsten.

Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)