Inaktiv platsannons

Utvecklings- och Förvaltningsansvarig för kassa- och betallösningar till huvudkontoret Stockholm

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Utvecklings- och Förvaltningsansvarig för kassa- och betallösningar.  Om... Syftet med rollen som Utvecklings-och förvaltningsansvarig är att vara l...

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Utvecklings- och Förvaltningsansvarig för kassa- och betallösningar. 

Om rollen

Syftet med rollen som Utvecklings-och förvaltningsansvarig är att vara länken mellan verksamhet, IT-förvaltning och externa leverantörer. Detta för att förvaltningen av områdets applikationer ska bedrivas på det mest optimala sättet avseende kostnad och nytta.

Huvudsakliga uppgifter:

  • Planera, genomföra och följa upp förvaltningsaktiviteter och projekt,
    t ex uppgraderingar och mindre utvecklingsprojekt
  • Planera och leda releasearbete inom förvaltningsområdet
  • Planera, leda och delta i förvaltningsforum inom området
  • Medverka vid framtagning av krav- och lösningsspecifikationer
  • Stödja driftpartner och leverantörer vid problemarbete
  • Omvärldsbevaka den digitala utvecklingen inom förvaltningsområdet
  • Granska och följa upp leveranser mot avtal
  • Prognosarbete och ekonomisk uppföljning

Ansvar:

  • Ansvara för samarbetet med verksamhet, IT-förvaltning och externa leverantörer
  • Ansvara för leverans av utvecklings- och förvaltningsaktiviteter och projekt enligt plan
  • Proaktivt driva och utveckla förvaltningens arbetssätt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret beläget på Kungsträdgårdsgatan i centrala Stockholm.

Om dig

Du har erfarenhet av integrerade systemlösningar såsom affärs- eller kassasystem. Du har flera års erfarenhet av drift- och IT-förvaltning och har erfarenhet av leverantörsrelationer och uppföljning. Du har goda kunskaper och insikter om gränslandet mellan verksamhetens behov och teknikens möjligheter. Du har vana från IT-projekt och att arbeta med kravhantering. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och systemutvecklingsmetodik samt är certifierad enligt ITIL.

Som person ska du ha god samarbetsförmåga och är van att arbeta i grupp. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, i både på svenska och engelska. För att bli framgångsrik i din roll är du analytiskt lagd, van att tänka kritiskt och är självgående i ditt arbete.

Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb