Inaktiv platsannons

Verksamhetskonsult – Digital Workplace i Borlänge

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av Atea? Just nu söker vi på Atea Borlänge dig som vill jobba som Verksamhetskonsult med fokus på att hjälpa våra kunder att effektivisera sin verksamhet med hjälp av it. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
Din roll i laget 
I rollen som Verksamhetskonsult inom Digital Workplace på Atea arbetar du strategiskt hos våra kunder med att stötta dem i den förändring som digitaliseringen innebär. Hos våra kunder kommer du att agera både rådgivare och specialist. Du kommer att vara involverad i hela processen, från nulägesanalyser, workshops, verksamhetsstrategier och nyttoanalyser till förändringsledning och utbildning. 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd mot din omgivning samt har en förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Vi söker dig som brinner för att hålla dig uppdaterad om det senaste och som vill vara våra kunders inspiratör och drivkraft till att tillgodogöra sig ny teknik på rätt sätt.  
Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.  
 
För att lyckas som verksamhetskonsult behöver du:  
  • Strategisk förståelse för hur it kan stödja verksamheter.  
  • Förmåga att väl kommunicera och interagera med människor  
  • Förmåga att själv styra och driva mot uppsatta mål 
  • Kunskap och erfarenhet av att leda workshops i syfte att inhämta information, analysera behov och omsätta i praktisk handling  
  • God Kunskap om Microsofts produkter och licenser 
Meriterande egenskaper:  
  • Ha arbetat som konsult.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | IT | Heltidsjobb (förstajobb)