Inaktiv platsannons

Databasutvecklare i Gävle

Om tjänsten

Tänk om du fick möjligheten att jobba på ett av regionens största företag?  

Vi söker nu en engagerad och erfaren databasutvecklare till vår IT-organisation med placering på någon av våra enheter i Sverige (Gävle, Skärblacka, Grums, Frövi eller Karlsborg). Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete i en internationell miljö där du kommer att arbeta med databasutveckling för hela organisationen.

BillerudKorsnäs koncerngemensamma IT organisation består av ca 100 personer och ansvarar för att aktivt leverera och möjliggöra IT tjänster, system och processer för att vinna, serva, och behålla affärspartners och kunder. Innovation, mångfald och engagemang är viktiga ledord för oss. Är du en driven databasutvecklare? Då kan vi vara något för dig!

Om tjänsten
Som databasutvecklare arbetar du med databasdriven systemutveckling vilket bland annat innefattar datamodellering, databasarkitektur, optimering av SQL kod och databasprestanda samt databasunderhåll och administration. 

Du kommer att vara drivande i teknikutvecklingen av våra existerande databaslösningar men även jobba med strategier för framtida databaslösningar. Du stöttar både leverantörer och interna utvecklare med lösningsarkitektur för datalagring. Just kopplingen mellan databas och applikation är viktig och du bör därför ha erfarenhet av eller tidigare jobbat i nära samarbete med applikationsutveckling.  

Arbetet innebär ett nära samarbete med den övriga verksamheten och beställare där du förväntas hålla aktiv och öppen kommunikation för att säkerställa leverans av överenskommet behov.

Kvalifikationer

Meriterande krav:

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk och har förmågan att ta initiativ. Du är kommunikativ och har god samarbets- och organisationsförmåga. Vi har en förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej