Inaktiv platsannons

REKRYTERINGSADMINISTRATÖR / REKRYTERING & EMPLOYER BRANDING KOORDINATOR i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

Som rekryteringsadministratör är du en viktig kugge som i det dagliga HR-arbetet stöttar våra HR-specialister. Du hjälper till med administrativa arbetsuppgifter som t ex att administrera och publicera rekryteringsannonser, uppdatera status på ansökningar och kommunicera med både rekryterande chefer internt och med kandidater via vårt rekryteringssystem SAP e-Recruiting. I rollen kommer då också agera som Key User för detta system och därmed bidra till vår fortsatta process- och systemtekniska utveckling, med stöd från vårt moderbolag i Tyskland. Andra delar i rollen är att besvara kandidatfrågor via mail och telefon, boka intervjuer och supportera vid arbetsmarknadsdagar och logistiken kring dessa, samt att uppdatera olika underlag och mallar.

Vi erbjuder ett varierande och betydelsefullt arbete i ett team med engagerade kollegor som trivs och har roligt tillsammans!

 
Din bakgrund

Du har en gymnasieutbildning i grunden och meriterande är om du studerat HR på YH eller har en akademisk utbildning inom HR. Vi ser gärna att du trivs i en stödjande roll och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Har du även kunskaper i tyska, ser vi det som starkt meriterande. För att trivas hos oss är du en serviceinriktad, driven och öppen person. Du är nyfiken, kreativ och har en stark vilja att förstå sammanhang och lära dig nya saker. Du sätter en stolthet i att vara kvalitetsmedveten och strukturerad.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Tjänsten är ett vikariat t om 30 september 2020, med tillträde snarast enligt överenskommelse. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna till och med år 2020 då vi flyttar till nybyggda lokaler i Barkarby.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)