Inaktiv platsannons

Stjärnsäljare till Telecom med avdelningsansvar i Täby

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

Vi söker efter vår nya Senior Sales till Telecomavdelningen!
 
Har du en passion för försäljning och ledarskap, samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som Senior Sales på Telecomavdelningen i Täby!
 
 
Arbetsbeskrivning  
I rollen som Senior Sales har du en nyckelroll för varuhusets framgång. Du är ansvarig för din avdelning och den övergripande försäljningen av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild, båda vad gäller attityd och engagemang. Du driver avdelningen tillsammans med ditt team med fokus på kundvård, försäljning och lönsamhet. Du kommer att få tydliga mål för både din egen och avdelningens försäljning som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds. På MediaMarkt har du möjlighet att sälja alla operatörers lösningar och sortimentet på telefoner är stort.  
 
 
Vem är du? 
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för ditt team för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom Telecom, alternativt att du tidigare arbetat inom Telecom men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktig del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer arbeta inom. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå uppsatta mål. Det är meriterande om du har dokumenterade säljframgångar eftersom DU kommer vara den som ska visa vägen och driva avdelningen framåt!
 
 
Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?      
• Marknadsmässig fast ingångslön. 
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns. 
• Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning. 
• Interna karriärmöjligheter.  
 
Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. 
 
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.  
 
Ansökan  
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-05-12. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor eller funderingar vänligen kontakta Aida Gorrjiyan, Administrativ Chef på gorrjiyan@mediamarkt.se
 
 
Vi ser fram emot din ansökan!  
 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Täby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Täby | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)