Inaktiv platsannons

Lysande lokalvårdare i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

 Vi söker nu Dig som är en riktig stjärna på service, som älskar att  skapa magi för andra människor och som vill vara en del av vårt helt nya hotell! 

När man besöker oss som gäst ska man inte bara få riktigt bra service- det ska vara världsklass, varje gång! För att kunna leverera det till våra gäster söker vi Dig; du som också får energi av att skapa glädje hos andra och som verkligen har gästen i fokus i alla lägen. Men du behöver också vara en stark lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det bäst behövs- för även om vi har olika avdelningar hos oss, så arbetar vi alla mot ett och samma mål- att alla gäster ska få en så magisk upplevelse som möjligt.

Vem söker vi?

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss är ett rent och skinande hotell.  I rollen som Lokalvårdare arbetar du dagtid eller nattetid och dina arbetsuppgifter består framför allt av städning av våra hotellrum och vissa allmänna ytor t.ex. konferensrum. Vi söker därför dig som är strukturerad, noggrann och alltid har en positiv inställning. För oss är kommunikation, effektivitet och glädje tre viktiga grundpelare i vårt arbete, därför är det viktigt att du som person är en lagspelare som alltid hjälper till där det behövs och du jobbar på ett effektivt sätt utan att förlora kvalitén i arbetet.

När du rör dig runt på hotellet träffar du även många av våra gäster och vi söker därför dig som trivs i gästmötet och gärna hjälper till och svarar på frågor. Arbetstempot är stundtals mycket högt då många hotellrum ska städas under en kort tidsperiod och det är därför viktigt att du är stresstålig. Vidare söker vi dig som har förmågan att ta ansvar och egna initiativ samt har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. Arbetet är många gånger fysiskt krävande där tunga lyft förekommer och det är således viktigt att du har god fysik. Du som söker behöver vara 18 år fyllda. Tidigare erfarenhet av lokalvård eller städ, främst inom hotell är meriterande.

 Nyttig information om tjänsten

Tjänsten är en säsongsanställning där start- och slutdatum varierar mellan perioden april till september med varierande sysselsättningsgrad. En del tjänster löper under hela arbetsperioden medan andra tjänster löper under exempelvis högsäsong. Under vår och höst innebär tjänsten främst helgarbete då arbetstiden är anpassad efter verksamhetens öppettider. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdag är 17 maj men urval sker löpande så gå in på www.magisksommar.se och skicka gärna in din ansökan redan idag!

 Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida,ej via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb