Inaktiv platsannons

Maskinförare, lokalvårdare och trädgårdsmedarbetare till Parkmiljö i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vi vet att vackra blommor, välskötta gräsmattor och en skinande park är en mycket viktig del av helhetsupplevelsen för våra gäster som besöker oss. Likaså vet vi att det är viktigt för all vår personal att varje dag få komma till en ren och fräsch arbetsplats. Därför söker vi nu nya lysande stjärnor till Parkmiljö som vill vara med och göra skillnad i helhetsupplevelsen, både för gäster och kollegor!

Är du ansvarstagande, självgående och har ett sinne för detaljer samtidigt som du kan se helheten? Då vill vi på Parkmiljö träffa dig!

Till säsongen 2019 söker vi flera typer av roller som på olika sätt är med och bidrar till att vår park varje dag är i toppskick. För att trivas hos oss behöver du vara en stark lagspelare som alltid hjälper dina kollegor och hugger i där det bäst behövs. Vi är ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete därför är det viktigt att du som söker själv tar ett eget ansvar för att skapa detta tillsammans med dina kollegor. För oss är det nämligen väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Du som söker har också stor ansvarskänsla och är intiativtagande, du har förmåga att se vad som behöver göras.

Nedan kan du läsa om våra olika spännande & utmanande roller och vem det är vi söker.

LOKALVÅRDARE- Natt

För att all vår personal ska kunna trivas hos oss är en viktig förutsättning en ren och fräsch arbetsplats. I rollen som lokalvårdare-natt arbetar du nattetid med städning och renhållning av våra kontor samt andra personalutrymmen. Då du arbetar nattetid och våra kontor är utspridda över hela parken, både i samt utanför, är B-körkort samt tillgång till bil ett krav för denna tjänst. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det meriterande. Vi söker dig som är självgående, initiativtagande samt gillar ordning och struktur. Vidare är du alltid noggrann i ditt arbete, du har ett öga för detaljer och har en känsla för vad som uppfattas som ” rent & fräscht”. Utöver detta är det också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande då arbetet är mycket självständigt. 

MASKINFÖRARE- Natt

Trivs du med arbete på natten, är ansvarstagande och gillar frisk luft? Då är rollen som maskinförare något för dig!

I rollen som maskinförare kommer du i början av säsongen att jobba dagtid för att under högsäsong enbart jobba natt. Under dagtid kommer arbetsuppgifterna vara att städa upp och göra rent markbetongen efter vintern med hjälp av olika maskiner. Även lackning av betongen ingår i dina arbetsuppgifter. Under högsäsong kommer dina arbetsuppgifter främst innehålla skurning av markbetong, sopning av asfalt, lövblåsning samt sopkörning. Arbetet är mycket självständigt därför söker vi dig som är både självgående samt ansvarsfull och har en väldigt god känsla för detaljer och vad som uppfattas som ” rent & fräscht”. Då tjänsten innebär arbete på nätterna är B-körkort samt tillgång till bil ett krav. Vi ser gärna att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har du maskinvana sedan tidigare är det meriterande. 

TRÄDGÅRDSMEDARBETARE

I rollen som trädgårdsarbetare kommer du bland annat att arbeta med allmän trädgårdsskötsel med fokus på tematiserade områden. Andra arbetsuppgifter som förekommer är ogräsplock, plantering, häckklippning, bevattning och röja sly. Vi har en bred och omväxlade verksamhet där arbetsuppgifterna är många och varierande över säsong. För att trivas i rollen behöver du, utöver intresse för trädgårdsskötsel, ha ett stort intresse av att ge god service, både till dina kollegor och självklart till våra gäster. Vi söker dig som har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot florist/trädgård och/eller motsvarande erfarenhet. Då arbetet många gånger är fysiskt krävande har du god fysik och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Du är mycket självgående, initiativtagande och sätter alltid kvalitén i fokus. B-körkort för tjänsten är ett krav. 

Nyttig information om våra tjänster

Samtliga tjänster är säsongsanställningar och sträcker sig från april till oktober, där vissa tjänster löper under hela arbetsperioden medan vissa tjänster löper under exempelvis högsäsong, det vill säga juni-augusti. Arbetet innefattar arbete både på vardagar samt helger med varierande sysselsättningsgrad. Arbetstiden varierar beroende på både tjänst samt säsong då arbetstiden är anpassad efter verksamhetens öppettider.  Under lågsäsong ligger sysselsättningsgraden på ca 50 % och under högsäsong arbetar du minst 75%.  Alla tjänster innebär arbete på natten, förutom tjänsten som trädgårdsmedarbetare. Vi tillämpar lön enligt kollektivavtal på samtliga våra tjänster.

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdag är 17 maj men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag på www.magisksommar.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb