Inaktiv platsannons

Affärsdriven virkesköpare i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Affärsdriven virkesköpare

Vill du arbeta med både insikter och utsikter? Som virkesköpare i Umeåregionen kombinerar du unika affärer med en unik möjlighet till ett fritt och ansvarsfullt arbete. Du är samtidigt en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog till industri. Är du driftig och kan skapa långsiktiga affärsrelationer? Vill du utvecklas i ett företag med stark framtidstro? Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Nu letar vi relationsskapare som vill utvecklas med oss på SCA Skog i Västerbotten med fokus på Umeåregionen. Som virkesköpare är du ansvarig för kontakten med privata skogsägare inom ditt distrikt. Det innebär att möta människor och skapa förtroende på riktigt. Du jobbar med rådgivning och erbjuder våra olika skogsvårdstjänster så att skogsägarna kan sköta sin skog på bästa sätt. Arbetet innebär att man har ett stort eget driv i sin uppsökande verksamhet.

Vem är du?

Vi vill att du har en genuin känsla för både människor och affärer. Du är en social talang som på ett aktivt sätt kan skapa kontakter och få ett förtroende hos dem du möter. Du är bra på att lyssna, övertyga och att föreslå rätt insats till rätt person. Vi värderar högt att du har ett driv och ansvar, att du är idérik samt ser affärsmöjligheter. Tidigare säljerfarenhet är mycket meriterande. Det är även fördel om du har erfarenhet av eller kunskap om skog och industri. Är du dessutom jägmästare eller skogsmästare tycker vi att det är extra bra.


Vi vill att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden; ansvar, högklassighet och respekt. Och självklart vill du jobba på ett företag med hållbarhet som ledstjärna och en stark framtidstro.

Vad erbjuder vi dig?

Vill du vara en del av vårt företags hållbara investeringar idag och i framtiden?


Vi erbjuder dig ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd!


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA. Därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Placering är på vårt kontor i Umeå.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)