Inaktiv platsannons

Hälsa och säkerhetsansvarig Byggherre - Malmö

Hälsa och säkerhetsansvarig... Vi på hälsa och säkerhetssupporten söker efter dig som vill arbeta med arbetsmiljöfrågor kopplat till byggherreansvar och tidiga...

Om tjänsten



Hälsa och säkerhetsansvarig Byggherre

Vi på hälsa och säkerhetssupporten söker efter dig som vill arbeta med arbetsmiljöfrågor kopplat till byggherreansvar och tidiga skeden!
Håller du med oss om att det är viktigt att skapa rätt förutsättningar och engagemang i tidiga skeden? Tror du att nyckeln ligger i att tänka till redan i planering, projektering och inköp för att vi ska kunna förhindra olyckor och ohälsa? Vill du arbeta nära våra verksamheter för egenutvecklade projekt, såväl bostäder som kommersiella? Då är du som klippt och skuren för att bli del av vårt team!

Här får du stötta såväl operativt som strategiskt

Vi på Hälsa och säkerhetssupporten skapar förutsättningar och utvecklar arbetssätt för att uppnå skadefria och hälsosamma arbetsplatser. Du kommer att ingå i Hälsa och säkerhetssupportens byggherre- och inköpsteam, vilket är en nystartad grupp där du har möjlighet att vara med och forma arbetet. Vi i teamet blir varandras bollplank och hjälps åt med utmaningar och tror på att ha med både hjärta och humor i det mesta. I gruppen gäller frihet under ansvar, men också ett krav på leverans och en självklar ambition att bidra till utveckling, samarbete och trivsel i gruppen. 

Din huvudsakliga roll är att ge stöd till våra projektutvecklande regioner som utvecklar både egna bostäder och kommersiella projekt. Tillsammans med ledning och projektorganisationerna i dessa regioner kommer du att vara en nyckelperson i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du kommer att vara ansvarig för regionerna Nya Hem Sydväst och Hyresbostäder. I din roll kommer du även att samarbeta med utvalda supportenheter som arbetar i tidiga skeden, såsom inköp och projektering.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att:
• Stödja i Skanska Sveriges gemensamma utvecklingsarbete vad gäller hälsa och säkerhetsarbete med fokus på tidiga skeden och byggherrefrågor.
• Delta i utvecklingen av våra arbetssätt kring arbetsmiljö avseende samverkan mellan våra byggande och projektutvecklande enheter.
• Driva utvecklingen av Skanska Sveriges arbetsmiljöarbete kopplat till inköp, teknik och projektering tillsammans med utvalda supportenheter.
• Operativt stödja egenutvecklade projekt vid riskinventeringar, workshops och möten för att planera och följa upp arbetsmiljöarbetet.
• Samordna arbetsmiljörelaterad rapportering för regionerna samt stödja vid analys och ta fram förslag på förebyggande åtgärder
• Följa upp att rätt verktyg och arbetssätt tillämpas i våra utvecklande enheter.

Ditt engagemang för arbetsmiljöfrågor inspirerar och utvecklar

I din roll är det viktigt med verksamhetsförståelse och att du kan se till helheten. Vi ser gärna att du jobbar i branschen redan idag och har god kunskap i hur bygg- och projektutvecklingsprocessen fungerar. I din roll är det viktigt att du är engagerad och kommunikativ med ett stort intresse för arbetsmiljöfrågor. Det är också viktigt att du är en god pedagog då arbetet innebär att förankra och säkerställa att arbetssätten inom arbetsmiljö förstås och efterlevs. Du trivs med att skapa kontakter och nätverk inom Skanska för att vi ska bli bättre tillsammans inom bolaget. 

Du har relevant akademisk utbildning eller annan likvärdig erfarenhet. Vi vill att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna från beställarsidan eller att du har arbetat med projektering eller inköp i linjen.
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Malmö, men resor till andra orter där Skanska har verksamhet ingår i tjänsten. 

Ansökan

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt, dock senast den 5 maj 2019.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)