Inaktiv platsannons

Projektingenjör till bostadsdistriktet Hus Syd i Malmö/Lund

Om tjänsten

Projektingenjör till bostadsdistriktet Hus Syd i Malmö/Lund 


Projektingenjör, entreprenadsingenjör eller projektinköpare inom bygg, se hit! Vi söker dig som vill arbeta i ett av Skånes mest spännande projekt där stödfunktioner och utvecklingsmöjligheter är en naturlig del av arbetsplatsen, välkommen med din ansökan!


Skanska drivs av en vilja att bygga ett bättre samhälle, med social och miljömässig hållbarhet i fokus. Den strävan börjar med våra medarbetare. Vi arbetar varje dag för att göra vår arbetsplats mer inkluderande och våra medarbetare mer välmående. Så bygger vi ett tryggt och långsiktigt lag.


Ditt ansvar:


Du kommer tillsammans med dina kollegor på projektet vara en viktig del av beslutsfattandet i projektledningen. Du kommer bland annat att ansvara för:


Arbeta med inköp i projektet, hantering av förfrågningar, offerter och upphandling

Ekonomiavstämning, bland annat hantering av förändringar mot UE/leverantörer


Det innebär mycket kontakter internt och externt, vilket gör det enklare om du tycker om att skapa och behålla bra relationer till både kunder, leverantörer, underentreprenörer och kollegor. 


Vi erbjuder:


Skanska Hus Syd ger dig möjligheten att arbeta i ett av Skånes största projekt i Malmö. Vi bygger, på uppdrag av Region Skåne, den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde. Vårdbyggnaden är en del av ett moderniserat sjukhusområde med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet. Tjänsten är på heltid med hemhörighet i vårt bostadsdistrikt.

 

Profil:

 

Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom området bygg, ekonomi eller inköp. Du behöver ha tre års erfarenhet av ekonomiuppföljning och inköp samt en vana att hantera kunder och leverantörer. 


Varför Skanska? 


Vår vision börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid. Givetvis erbjuder vi dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag m.m.

 

Ta chansen, sök tjänsten!

 

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 29 april. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Vid  frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Andersson 010-449 60 33 eller fredrik.r.andersson@skanska.se.

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)